Nu toți bărbații sunt la fel. Știm. Unora nu le place/plac vinul, berea sau alcoolul în general, fotbalul, mașinile, IT&C-ul, hainele sport, femeile, competițiile, armele (ca studiu), muzica bună, mirosul de combustibil, ieșirile cu prietenii sau pur și simplu să fie lăsați în pace uneori.

Pur și simplu nu le suportă. Pentru că generalizarea e mama conflictelor de mii de ani.

Însă mai sunt și bărbați care iubesc vinul, berea sau alcoolul în general, fotbalul, mașinile, IT&C-ul, hainele sport, femeile, competițiile, armele (ca studiu), muzica bună, mirosul de combustibil, ieșirile cu prietenii sau pur și simplu să fie lăsați în pace uneori.

Puțini, știm. Și în nici un caz bărbatul vostru, care ar da orice pentru o seară romantică cu mâncare asiatică în detrimentul unui ”o frec și eu puțin pe net ca să văd ce tehnologie a mai apărut”.

Totuși, bărbatul, deși simplu și barbar la origini, are niște chestii peste care nu poate trece.

Poate trece cu ușurință peste un duș, un bărbierit sau un gătit de cartofi prăjiți cu ouă sau ouă cu cartofi prăjiți, dar nu poate trece peste tabieturile lui, puține dar sfinte. Care or fi alea.

Că deja mă bufnește râsul scriind acest articol care poate semăna cu unul scris de un F. C-tin (așa se scria pe uși în comunism la Constantin sau Constantinescu în cazul nostru dacă nu știați – știe tata).

Mai în glumă, mai în serios (doamnelor, știți că eu sunt glumeț de fel și că bărbații vă iubesc indiferent de ce glume de rahat fac ei în general, iar ăsta e unul din motivele pentru care uneori îi iubiți), iată ce cadouri de ziua îndrăgostiților ar bucura un bărbat.

Cam toate care se găsesc aici – (link de afiliere)

Vă doresc un Valentine`s Day de succes, indiferent ce ar însemna de succes pentru voi :)

Melodia pentru sexul lunar se regăsește aici :)


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  2 replies to "Cum sa intelegem un barbat si sa-i facem un cadou ok de Valentine`s Day"

  • Lospa

   Perfect, pica Sambata. O sa incep Valentines Day cu un somn profund ce da pana-n spre dupa-amiaza. Suflet de razboinic.

  • Bucur

   Mult succes celor care fac sau primesc cadouri in aceasta zi, pentru mine e doar inca o simpla zi. :))

Comentează la acest articol