Cancer online cu expunere.com, McDonald`s și Jamie Oliver

Să fie clar. Nu recomand mâncarea de la McDondald`s. E fast food. Adică nu e o mâncare sănătoasă. Dar de la mâncare nesănătoasă până la ceva necomestibil, e cale lungă.

Cunosc pe cineva care a lucrat acolo. Mâncarea nu e sănătoasă pentru că are foarte multe calorii și se prepară prin prăjire, iar aceste lucuri nu fac bine la sănătate. În rest, dacă ceea ce servește McDonalds nu ar fi fost comestibil sau ar fi fost plastic sau ar fi fost chestii expirate sau ar fi fost untură intergalactică de Jabba... nu mai exista McDonalds în lume. Erau închiși de mult.

Hai poate câteva țări corupte i-ar fi ținut pentru că plătesc taxe, dar nu atât de multe țări. Repet, nu promovez consumul de fast food. Și o zic pe propria-mi piele. Tocmai mi-am făcut niște analize și trigliceridele alea sunt ușor peste limitele normale. Nu e de joacă cu fast food-ul. Eu unul mă bucur că fiică-mii nu-i place și că nici nu se cere acolo. Dar hai să gândim un pic cu creierul și să verificăm sursele înainte să dăm share la ceva. Zic și eu. Pentru că siteuri precum expunere.com, csid, efemeride etc. sunt un cancer online. Cum spunea Moise Guran, acum ne zic o prostie nevinovată la care dăm share și mâine ne zic cine e dușmanul națiunii, cu cine să votăm etc.

Dacă vreți o listă de site-uri care sunt cancer online vedeți articolul ăsta sau lista de aici. Dacă sunteți oameni normali la cap nu veți da share la mizeriile debitate acolo. Pentru că aveți în listă prieteni cu IQ superior care vă vor mirosi adevăratul intelect. Sună dur și nu vreau să jignesc pe nimeni, dar eu îmi mențin părerea că un om inteligent are dubii, nu certitudini. Și un om inteligent verifică un pic pe Google dacă e adevărat ce se zice în articolul la care urmează să dea share. Și dacă nu știe, citește articole de genul ăsta, învață și nu mai face pe viitor. Pentru că toți greșim. Dar măcar să învățăm din asta.

Revenind la subiect, Radu povestește pe larg aici că știrea respectivă se bazează pe ceva din ianuarie 2015, iar expunere o prezintă ca fiind nouă. Apoi, hidroxidul de amoniu nu a fost utilizat în Europa. Apoi, nu a existat nici un proces a lui Jamie Oliver cu McDonalds și nici a lui McDondalds cu Jamie Oliver.

Hidroxidul de amoniu nu mai este folosit în SUA de 3 ani. Și atunci când era folosit se utiliza la igienizarea cărnii, nu la fabricarea mâncării. Acum sunt soluții mai sigure de făcut treaba asta. Nu sunt singurul. Și Mihai a scris aici despre site-urile de evitat pe internet. Ne chinuim să vă informăm corect, dar canci share-uri pe Facebook la articolele noastre. Că sunt lungi și plictisitoare și pline de informații pe care oricum nu le citește nimeni. Exact cum zicea și Vali, mă întreb, cum naiba dați share la toate prostiile de pe internet fără să gândiți, dar nu aveți chef, timp sau curaj să dați share la un articol informativ? Un articol care nu prezintă că s-au găsit extraterești pe Marte ca pe o certitudine, dar pune creierele la contribuție?

În altă ordine de idei, pentru cei care nu știu. De ce există totuși acele site-uri și de ce autorii lor emit acele inepții? Pentru trafic, baby. Pentru trafic. Dacă veți observa, sunt plini de reclame. Trafic = bani din reclame. Toți avem reclame pe bloguri ca să mai facem și noi de o bere, dar nu sugrumăm utilizatorul cu ele. Acolo ăsta e scopul. Mai scriu că au decoperit 3 planete cu extraterești, mai fac 1.000 de share-uri. Mai scriu despre ce vor să facă masonii, bang încă 1.000 de share-uri. Așa se face trafic și așa își bat joc de proști oameni care nu prea știu cum merg treburile online și dau share la tot ce prind.

Later edit: Da, știu o să ziceți că fac parte din ordinul Illuminati, că le țin partea și că de asta nu vreau ca acele cancere site-uri online să nu mai fie promovate. Dacă atâta vă duce capul, asta e. Oamenii din spatele site-urilor ălea știu ce fac. Și se distrează pe treaba asta făcând bani cu fiecare mie de unici. Și bat pariu că râd și acum și se întorc la ale lor pentru că articolul meu oricum nu are cum să schimbe peste noapte creiere și mentalități.idiots

Un comentariu la „Cancer online cu expunere.com, McDonald`s și Jamie Oliver”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.