Masti de protectie personalizate

Te-ai gândit până acum la masti de protectie personalizate? Să știi că există și că mi-am personalizat și eu masti de protectie pentru toată familia.

De ce ai face așa ceva?

Păi, având în vedere că anul acesta nu avem șanse reale să scăpăm de obligativitatea de a purta masti de protectie în spațiile publice închise, măcar să purtăm ce vrem noi.

Nu voi discuta astăzi despre însemnătatea personalizării măștii mele de protecție sau a tricoului personalizat. Pot spune doar că este vorba despre o carte la care lucrez și care mai are suficient de mult timp până să fie gata încât să nu vorbim despre ea încă.

Putem discuta însă despre masti de protectie personalizate.

Cum se personalizeaza o masca de protectie?

O mască de protecție se personalizează printr-un proces de imprimare. Poți alege deja o masca de protectie personalizata dintr-o gamă de modele pe care le-au gândit deja cei de la Printado sau îți poți personaliza propria ta masca de protectie.

Eu mi-am comandat mai multe obiecte personalizate de la Printado pe langa masca personalizata: tricouri personalizate, șepci personalizate, căni personalizate și chiar o sacoșă personalizată din material textil.

Există foarte multe firme care fac obiecte personalizate, iar la nevoie sau la repezeală mai apelam și eu la câte un punct de cadouri personalizate aflat printr-un mall sau ceva de genul. Pe lângă faptul că erau mult mai scumpe, calitatea materialelor nu era așa bună.

La Printado, calitatea materialelor este bună. Pentru masti de protectie personalizate avem o calitate foarte bună a materialului. Fină și plăcută la atingere, mătăsoasă aș putea spune, dar totuși zdravănă. Nu e genul ăla de masca de protectie de cârpă care se rupe imediat.

La fel și tricourile. Tricourile personalizate de la Printado au o calitate foarte bună. Și pentru că știți că eu sunt un tip sincer, vă voi spune că momentan șepcile personalizate de la ei nu se ridică la același standard de calitate ca mastile personalizate și tricourile personalizate.

Ideea e că poți să comanzi cu încredere din magazinul de tricouri personalizate Printado.ro orice obiect personalizat, iar ei îți vor oferi consultanță astfel încât să iei cea mai bună decizie. Uneori chiar te ajută și cu idei sau propuneri de grafică.

Cât de mult protejează o masca de pretectie personalizata?

La fel de mult ca o masca de protectie nepersonalizata din material textil. După cum bine știți, măștile de protectie din material textil nu sunt la fel de eficiente ca măștile de protecție medicale.

Totuși, având în vederea legea care îți interzice să intri fără masca pe față în magazine, benzinării etc., o masca de protectie personalizata te poate ajuta măcar cu acest lucru.

De asemenea, am aflat că multe persoane care folosesc măști de protectie din material textil pun un șervețet pe sub mască pentru extra protecție. Alte persoane pun o masca de protectie medicală și apoi pe deasupra poartă masca de protectie personalizata pentru un plus de stil.

Opțiuni există. Important este să vă protejați și să nu credeți că dacă purtați o mască de protecție de orice fel sunteți invincibili. Măștile de protectie (personalizate sau nu), doar scad șansele tale și ale celorlalți de infectare cu un virus.

Protejează-te pe tine și pe cei din jurul tău.

Masti de protectie personalizate

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Masti de protectie personalizate”

  1. Buna ziua !
    O idee buna, eu mi-am comandat o masca personalizata de la Declic.ro – cu referire la stoparea taierii padurilor.

    Zi frumoasa tuturor !

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.