Măria sa, Samsung Galaxy Note 2

Astăzi am avut ocazia să pun mâna pe un Samsung Galaxy Note 2. Puteam să fac asta de multă vreme, însă nu pot să zic că m-a atras prea mult când am auzit pentru prima dată de el.

Am tot auzit că e foarte mare, că parcă stai cu o paletă la ureche şi tot aşa. De aceea am decis să văd şi eu despre ce e vorba.

Samsung Galaxy Note 2 in mana

Prima impresie nu a fost deloc rea. Nu mi s-a părut chiar aşa mare, cu toate că eu sunt un fan al dispozitivelor mici şi deştepte, nu mari şi deştepte :). Totuşi, sunt convins că aş putea să-i găsesc utilitatea şi să-l integrez alături de dispozitivele cu care îmi fac treaba.

Plus de asta, Samsung Galaxy Note II este şi un smartphone destul de puternic. Da, este încadrat la categoria smartphoneuri :), nu e tabletă. Procesorul Quad Core de 1.600 MHz şi memoria de 2GB impresionează orice laptop cu care încă mulţi dintre noi îşi fac treaba şi şi-o vor mai face bine multă vreme de acum încolo.

Eu îl vad ca genul de smartphone conceput pentru folosirea naturală. Adică, vorbeşti şi în acelaşi timp iei notiţe scrise de mână cu stylusul sau te foloseşti de capacitatea sa multi tasking aşa cum te-ai obişnuit la un computer.

Nu pot să-mi dau seama de nişa exactă pe care o targetează Samsung Note 2, pentru că acest smartphone poate fi ales foarte bine şi de actualii posesori de telefon care vor ceva mai mare, dar şi de actualii posesori de tabletă care vor ceva mai mic. Probabil sau gândit mai mult la formarea unei noi nişe de clienţi decât la satisfacerea unei nişe deja formate.

Dacă vrei să-ţi iei Samsung Galaxy Note 2, oricum ai să cauţi ofertele de prin astfel de magazine online şi ai să-ţi cumperi. Nu pot sta în calea fericirii cuiva, însă, deşi cred că e un smartphone extraordinar, eu aş investi în altceva banii respectivi. Pentru că am alte nevoi sau dorinţe, bineînţeles (fiecare cu nevoile sau dorinţele sale, nu?).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Măria sa, Samsung Galaxy Note 2”

  1. Samsung ofera alternative puternice cu o gama variata de diagonale, de la 4 la 10 inch cat are tableta. Poti alege dispozitivul care ti se potriveste, nu te obliga precum Apple sa alegi ori telefonul care e cam mic sau tableta care e destul de mare.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.