Comandă mâncare sănătoasă pentru slăbit cu livrare în Galați și Brăila

Deși atunci când am timp îmi place să gătesc, deseori îmi place să încerc și lucruri noi pentru a obține idei și gusturi proaspete. De aceea, săptămâna trecută am mâncat zilnic de la FuelBox Galați și am primit mâncare acasă în fiecare zi pentru toată ziua.

Am făcut și un video pe canalul meu de YouTube. Intră aici dacă nu se încarcă.

Ce este FuelBox Galați

Iaurt grecesc cu musli si fructe

FuelBox Galați este un restaurant cu livrare la domiciliu de mâncare sănătoasă pentru slăbit sau pentru diverse alte obiective de sănătate și nutriție. Poți să comanzi mai multe tipuri de pachete FuelBox în funcție de ce preferi:

  • LightBox este genul de pachet care se adresează persoanelor ce vor să mănânce mai light sau care au timp să-și gătească măcar o masă pe zi. Conține 2 mese și o gustare și are trei încadrări calorice: 1000, 1400 sau 1800 kcal/zi.
  • LogicBox este cel mai echilibrat și diversificat tip de pachet și conține toate tipurile de mâncăruri și carne. Conține 3 mese și o gustare și are trei încadrări calorice: 1400, 1800 sau 2200 kcal/zi. Eu am ales LogicBox 1800, de exemplu.
  • VeganBox este un tip de pachet exclusiv vegan, după cum îi spune și numele. Dacă te-ai gândit să duci un stil de viață vegan și nu știai ce să-ți gătești, ăsta e pachetul pentru tine. Are 3 mese + o gustare pe zi și 1400/1800/2200 kcal.
  • VeggieBox se adresează vegetarienilor care nu mănâncă carne de vită, porc sau pui, dar care mănâncă pește sau alte produse de origine animală. Conține 3 mese și o gustare și are trei încadrări calorice: 1400, 1800 sau 2200 kcal/zi.
  • SportBox se adresează sportivilor care consumă multe calorii realizând exerciții fizice intense și au nevoie de un alt aport nutritiv pentru o recuperare musculară corectă. Are 2600 kcal/zi împărțite în 4 mese și o gustare.

Cât costă mâncarea sănătoasă pentru slăbit cu livrare la domiciliu sau la birou

FuelBox Galați este un serviciu care se adresează persoanelor care nu au timp să își gătească gustos și sănătos și care uneori rămân și în pană de idei. Adică, pe lângă mâncarea în sine, la FuelBox plătești și confortul în sine, nu doar ingredientele proaspete.

Găsești în imaginea de mai jos întreaga listă de prețuri de la FuelBox Galați, dar îți recomand să accesezi linkul ăsta pentru prețuri actualizate, deoarece depinde când vezi acest articol, iar prețurile sau oferta se mai poate schimba.

Preturi FuelBox Galati 2022

Cel mai ieftin meniu este LightBox de 1000 kcal. Pentru o zi înseamnă 60 de lei, adică 25 lei per masă și 10 lei pe gustare (ține cont că are doar 2 mese pe zi + o gustare). Totuși eu m-aș uita la un LogicBox de 1800 kcal cum am și ales pentru mine.

Dacă este să îți iei un angajament pe termen lung, e ca la investiții, recompensa e cea mai mare :) Adică ai un discount de 10% pentru abonamente peste 20 de zile. La un LogicBox de 1800 kcal pe 24 de zile plătești în total 1.858 lei.

Deși prețul poate fi descurajant pentru unele bugete (e adevărat că nu e un serviciu accesibil oricui sau care se adresează unui segment de clienți care caută să mănânce cât mai ieftin), dacă împarți pe mese, iese 25,80 lei per masă + gustare.

Cu alte cuvinte, sunt convins că zilnic dacă ești la birou tot îți comanzi ceva ”bun” livrat de curier care costă minim 25 de lei sau mai mult. Însă faptul că nu dai toți banii deodată, nu înseamnă că nu cheltuiești niște sume de bani pe mâncare.

Cum se livrează mâncarea sănătoasă de la FuelBox

Ai 3 opțiuni de livrare în diverse intervale orare. Poți primi mâncarea fie dimineața la prima oră, fie seara pentru a doua zi. Tu alegi cum îți convine mai mult. Au un curier propriu foarte amabil și de treabă, care aduce mâncarea la timp și comunică foarte bine.

Ce gust are mâncarea de la FuelBox

Mancare sanatoasa de slabit Galati Braila

Bun. Atunci când te apuci de o dietă de slăbit sau de un plan de alimentație pentru masă musculară, te gândești probabil că mâncarea trebuie să fie anostă, repetitivă și cu gust fad. Nu e chiar așa, pentru că în fiecare zi la FuelBox ai ceva nou.

Eu am încercat de multe ori să gătesc cât se poate de restrictiv când mă lovea cheful de trăit mai sănătos, dar nu aveam decât vreo 3-4 feluri de mâncare pe care le roteam: omlete, piept de pui, orez și broccoli. Cum spuneam și în vlogul de la început: te plictisești.

La FuelBox nu te plictisești pentru că zilnic ai ceva nou. Mâncarea are gust mai bun decât arată în acele țiple care o mențin proaspătă, iar ingredientele sunt de calitate. Este o mâncare cu un gust corect, gătită corect și fără potențiatori de aromă.

În plus, este foarte sățioasă. Eu de când fac sport aproape zilnic am o poftă de mâncare mai intensă și am crezut că nu mă voi sătura (în mod special la prânz, când sunt cel mai înfometat). Însă nu mi-a fost foame și m-am săturat mereu.

Concluzie mâncare sănătoasă cu livrare la domiciliu sau la birou

Îți recomand să încerci o astfel de experiență măcar o dată su din când în când dacă bugetul nu-ți permite din prima să transformi mâncatul de la FuelBox într-un obicei pe termen lung. Vei simți ce înseamnă să nu mai te mai întrebi zilnic ”ce mănânc azi?” :)

Un comentariu la „Comandă mâncare sănătoasă pentru slăbit cu livrare în Galați și Brăila”

  1. Cu plasticul ce facem? Aruncam in fiecare zi cate o sacosa de plastic la gunoi doar pentru ca nu mai vrem sa gatim?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.