Mai departe în luptă!

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Tocmai au fost publicate rezultatele etapei 5 din competiţia BlogWars 2013. Blogul GabrielUrsan.ro s-a clasat din nou pe locul 1 în topul juraţilor, ceea ce mă face să cred că bloggerii chiar apreciază cum scriu pentru fiecare temă de concurs. Articolul se numeşte “Un pic de gheaţă?” şi poate fi vizualizat aici.

Juriul m-a clasat de data asta pe locul 5, iar per total am obţinut locul 3 în etapa cu numărul 5. Mă bucur că am trecut mai departe, iar de data asta totul a fost posibil cu ajutorul voturilor juraţilor cărora le mulţumesc din nou pentru aprecierile constante.

În etapa viitoare mi-am propus să fiu şi mai bun. Şi nu pentru că e vorba de vreun orgoliu personal ci pentru simplul fapt că trebuie. Pe măsură ce competiţia avansează, totul devine din ce în ce mai greu. Se strânge laţul :).

Merg mai departe în etapa cu numărul 6 unde avem ca temă monitorul Asus Designo MX279H. Lupta se va da alături de blogurile MoneyWatch, Soacra, Okey, Octocat şi Stiri din IT. În etapa cu numărul 5, a trecut în tabăra juraţilor Alina de la Litere Stacojii care ne va analiza cu atenţie fiecare articol de acum în colo.

Câştigătorul soldei de 100 USD din această etapă a fost Revo, care a luptat până în etapa trecută în BlogWars 2013. Mi-a plăcut foarte mult că şi-a motivat votul într-un articol de pe blogul său şi a reuşit să fie un adevărat “sniper“, ochind la fix o parte din clasamentul general, aspect care i-a adus şi binemeritata soldă.

Nu ştiu exact care e deadlineul pentru publicarea articolului din etapa 6, însă cred că voi primi informaţiile complete pe email în cel mai scurt timp. Până atunci, voi intra din nou în starea Zen :) ca să scot şi în etapa ce urmează un articol bun.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

15 comentarii la „Mai departe în luptă!”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend