Listă finală participanți #BGG 3

Iată că am ajuns în momentul în care putem zice că avem o listă finală cu participanții la #BGG 3 (Blog Gathering Galați, ediția 3). Numărul pe care am să-l vi-l spun o să impresioneze: 39. Da, 39 de oameni de online și-au anunțat prezența la #BGG 3. Urmează să vedem câți dintre ei vor putea ajunge, așa că am să vă fac publică o listă mai completă cu numele, blogurile și răspunsurilor celor care au completat formularul de înscriere la #BGG 3. Dar înainte de asta, să privim afișul oficial #BGG 3 unde puteți observa sponsorii și partenerii acestui eveniment. Mulțumim revista Explore pentru toate materialele grafice și suținere media, taxi Samatax pentru transportul bloggerilor brăileni din Galați în Brăila, pub Yoobi pentru găzduire și un rând din partea casei :), TShirt Factory pentru stickere și prinGalati.ro, PresaGalati.ro și Star-Gossip.com pentru promovare.

BGG 3

Vă reamintesc că #BGG 3 se va desfășura sâmbătă începând cu ora 18:00 la social connection bar Yoobi. Yoobi se află pe strada Domnească nr. 29, vis-a-vis de Winmarkt Modern, lângă pub-ul Olympos. Dar până să vedem lista finală de participanți, hai să vedem niște statistici.

Participanti BGG 3Din persoanele care și-au anunțat prezența la #BGG 3, 38% sunt bloggeri, 18% pasionați de online, 10% oameni de marketing și/sau PR, 8% social media addicts și 8% fotografi, 5% reprezentați ai unei companii și 5% jurnașiști, iar 3% sunt copywriteri, 3% programatori software și 3% politicieni. Apoi, mai avem așa: din cele 39 de persoane care și-au anunțat prezența au spus 40% Da, vin și e prima dată când particip la un #BGG, 35% Da, vin sigur, 16% În principiu vin, nu sunt sigur că ajung 100% și nu mă voi supăra dacă totuși ajung și va trebui să-mi improvizez un scaun, 7% Da, vin, că doar de asta am completat rahatul ăsta de formular :), iar 2% Da, vin și nu voi lăsa nimic să-mi strice planificarea. Asta înseamnă 32 de persoane care vin și 7 persoane care s-ar putea să vină, dar nu sunt foarte sigure.

Georgiana Vînău, copywriter la revista Explore și principal responsabil cu organizarea #BGG 3, va face rezervarea la Yoobi în cursul zilei de joi. Așa că dacă vreți să participați la #BGG 3 și nu ați apucat să completați formularul de înscriere, vă rog să lăsați un comentariu la acest articol cu intenția voastră și abia mai apoi să completați formularul de aici. De asemenea, dacă făceați parte din cei care și-au asumat că participă sigur, dar a intervenit ceva și nu mai puteți ajunge, lăsați neapărat un comentariu la acest articol ca să îi poată anunța Georgiana pe cei de la Yoobi în timp util. Numărul de oameni pentru care se face rezervarea este unul semnificativ, iar lipsa neanunțată a unora dintre noi, poate încurca planurile celor de la Yoobi, mai ales că e vorba de seara de sâmbătă, când toate pub-urile sunt aglomerate. Așa că dacă intervine ceva, vă rog să postați aici. Georgiana se va abona la comentariile din acest articol și le va primi în timp real pe email. De asemenea, vă rog să încercați să ajungeți la 18:00, nu mai târziu de sfertul academic :). Mulțumesc anticipat!

Mai jos, avem și lista finală cu participanți #BGG 3! See you there ;)!

Mă numesc…Sunt…Și îmi asum că pe 21 septembrie voi fi prezent la #BGG 3.Iar așteptările mele de la #BGG 3 sunt (răspuns opțional)…
Gabriel UrsanBloggerDa, vin, că doar de asta am completat rahatul ăsta de formular.Mă aștept să fim mai mulți decât la #BGG 2, să discutăm cu toții, nu pe bisericuțe, să bem bere, să ne simțim bine și să o lungim până când ne țin puterile :) și poate să o punem de-un proiect nou împreună. Și eventual să scriem după asta despre cum a fost la #BGG 3, cu bune și cu rele, cu sponsori sau fără sponsori.
Daniel ChetroniBloggerDa, vin sigur.Sa nu discutam despre politica, despre cainii comunitari sau rosia montana… ca o sa ma plictisesc si o sa plec acasa :)
MeneopolPoliticianDa, vin, că doar de asta am completat rahatul ăsta de formular.Cel mai naşpa este să te aştepţi la ceva şi să primeşti exact chestia aia! Mă leşi?
Anca BotezatuBloggerDa, vin sigur.
Catalin StoicaFotografDa, vin sigur.
CristiSocial media addictÎn principiu vin, nu sunt sigur că ajung 100% și nu mă voi supăra dacă totuși ajung și va trebui să-mi improvizez un scaun.Like the last time ;))
Laura NegoiSocial media addictDa, vin sigur.Sa discutam despre social media, mai mult decat am facut-o pana acum.
Vinau GeorgianaCopywriterDa, vin sigur.Sa fim cat mai multi
Iulian DoniciBloggerDa, vin sigur.As vrea sa continuam sa vorbim putin despre TEDx Galati, daca vom avea cu cine. De altfel, ma intereseaza sa vorbim despre evenimentele online la nivel local.
LizBloggerÎn principiu vin, nu sunt sigur că ajung 100% și nu mă voi supăra dacă totuși ajung și va trebui să-mi improvizez un scaun.
nicoleta doina radu, NICOm de marketing și/sau PRDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.Fiind la prima participare curiozitatea mea e maxima. Experienta mea de blogger e recenta asa ca am multe de invatat de la voi.
Lupica GeorgePasionat de onlineÎn principiu vin, nu sunt sigur că ajung 100% și nu mă voi supăra dacă totuși ajung și va trebui să-mi improvizez un scaun.
Vlascenco AlexandruBloggerÎn principiu vin, nu sunt sigur că ajung 100% și nu mă voi supăra dacă totuși ajung și va trebui să-mi improvizez un scaun.In general sa ma distrez .Ca asta e cel mai important in viata .Restu sunt pe ultimu loc .
DeeaJurnalistDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.sa socializam, sa impartasim pareri si opinii despre cum putem imbunatati blogosfera.
Catalin BucurPasionat de onlineDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.sa ne cunoastem si sa ne facem noi prieteni :)
FloriBloggerDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.
Ana ElisabetaBloggerDa, vin sigur.
Stefan BaditaBloggerDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.
Silviu DanBloggerÎn principiu vin, nu sunt sigur că ajung 100% și nu mă voi supăra dacă totuși ajung și va trebui să-mi improvizez un scaun.sa ne cunoastem mai bine…;)
Oana Cristina IlieOm de marketing și/sau PRDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.
Andrei BucurBloggerÎn principiu vin, nu sunt sigur că ajung 100% și nu mă voi supăra dacă totuși ajung și va trebui să-mi improvizez un scaun.Sa aflu ce mai scriu galatenii in online.
Alexandra CristeaBloggerDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.
Daniel HendrixPasionat de onlineDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.
Mioara BASALICReprezentant al unei companiiDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.
NarcisPasionat de onlineDa, vin sigur.orice
Simona VieruReprezentant al unei companiiÎn principiu vin, nu sunt sigur că ajung 100% și nu mă voi supăra dacă totuși ajung și va trebui să-mi improvizez un scaun.Să văd ce fel este o întâlnire a bloggerilor şi cu ce m-ar putea ajuta sau cu ce aş putea ajuta eu pe alţi bloggeri.
AnghelOm de marketing și/sau PRDa, vin sigur., Da, vin și e prima dată când particip la un #BGG.
DianaBloggerDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.sa cunosc alti bloggeri si sa descopar mentalitati diferite si informatii noi
Oana TomaFotografDa, vin sigur., Da, vin și e prima dată când particip la un #BGG., Da, vin și nu voi lăsa nimic să-mi strice planificarea.
Ionut SuvailaFotografDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.
Varga CosminOm de marketing și/sau PRDa, vin sigur.
Adi BotBloggerDa, vin sigur.
AdisaanPasionat de onlineDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.vreau sa cunosc oameni cu aceeasi pasiuni … marketingul online
angelo robituPasionat de onlineDa, vin sigur.
Ioana HarasimSocial media addictDa, vin sigur., Da, vin și e prima dată când particip la un #BGG.
Pato BasilBloggerDa, vin sigur.sa ne simtim bine, impreuna!
Ciprian Florin FloreaProgramator softwareDa, vin, că doar de asta am completat rahatul ăsta de formular.
Mihai IonescuPasionat de onlineDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.
Mihai Angheluta – AnghelosJurnalistDa, vin și e prima dată când particip la un #BGG.Sa aflu multe si sa propun ceva. :)

12 comentarii la „Listă finală participanți #BGG 3”

 1. Deci avem un singur politician asumat ;)) desi mai sunt vreo 2 undercover =))

  Ne vedem la #BGG, desi sunt sigur ca o sa imi iau omor acasa, la intoarcere ;))

  Răspunde
  • @Georgiana, trece te rog o persoană în plus pe lângă cele 32, deoarece Cristi a scris inițial că nu știe sigur dacă vine, iar acum confirmă prin acest mesaj că vine sigur :).
   @Cristi, toți trecem printr-un omor similar la astfel de escapade :). Unii și la plecare și la întoarcere :).

   Răspunde
 2. Dragilor, astazi pana la ora 16.00 va trebui sa rezerv masa, iar pentru asta am nevoie de un numar de participanti cat mai “accurate”. Cu ocazia asta o voi inscrie si pe colega mea Oana Barhala de la Tshirt Factory pe lista. :). Abia astept sa ne vedem!

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.