Let the games begin

Weekend-ul ăsta am avut chef de joacă.

Așa că mi-am adus aminte din copilărie când jucam Mortal Kombat pe rupte. Și cum a apărut noul Mortal Kombat X, am hotărât să mi-l cumpăr. Dar ce e Mortal Kombat fără un gamepad pe măsură? Așa că am dat fuga la și mi-am luat un gamepad wireless pentru XBOX/PC.

După care am zis că merită să trăiesc experiența jucatului pe o consolă, așa că mi-am conectat laptopul la TV prin HDMI. Sincer să fiu, îmi pare rău că nu am făcut acest lucru până acum. Mortal Kombat X e foarte fain dacă îl joci pe gamepad. Pentru că după o perioadă de timp te dor mâinile dacă îl joci pe tastatură. Grafica este super în primul rând. Și la capitolul gameplay stă bine. În ceea ce privește povestea, știți cum stă treaba cu Mortal Kombat. Nimic realist. Nimic deosebit :)

Știați că Steam are interfață specială (ca de consolă) atunci când folosești un gamepad XBOX?

O interfață care te îndeamnă să-ți mai cumperi jocuri :) Pentru că nu m-am oprit la Mortal Kombat. Mi-am luat și Skyrim (full pack). Inițial am zis să-mi iau The Elder Scrolls Online, dar am crezut că e complicat. Așa că mi-am luat Skyrim ca să văd dacă îmi place.

De mult voiam să încerc jocul ăsta. E un fel de WoW mai interesant și un pic mai matur din punct de vedere al graficii. Mai ales că eu îl joc cu totul la maximum din punct de vedere grafic pe bestia asta de laptop. Abia aștept să-l termin ca să-mi fac curaj să cumpăr și varianta online a jocului (adică un fel de WoW replacement). Ca să nu mai zic că se joacă excelent de pe gamepad (mă refer la Skyrim, că la The Elder Scrolls Online nu știu).

 

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Let the games begin”

  1. Eu am facut cam acelasi lucru, dar cu Injustice: Gods among us si un gamepad cu fir Xbox la 110 lei de la Altex. N-am avut nevoie de TV, deoarece imi ajunge monitorul de 23″ pe care il am. Oricum as fi avut probleme la instalare – SSD-ul pe care am sistemul e de 60GB, cam cat are kit-ul MK X.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.