Dau o pereche de ochelari pentru condus pe timp de noapte [Nu mai e valabil, s-au dat]

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Într-o seară stăteam pe Facebook și am văzut o reclamă la niște ochelari de condus pe timp de noapte. Știți voi, din ăia cu lentile galbene. În noaptea asta am reușit să-i testez pentru prima dată. Sunt ok, farurile celorlalte mașini nu mai sunt așa deranjante, dar nu vă imaginați cine știe ce îmbunătățiri fantastice. Problema e că nu m-am putut obișnui cu ei. Totuși, dacă e vreun cititor de-al meu care conduce mult pe timpul nopții și ar vrea să testeze o pereche de ochelari de condus pe timp de noapte, îi dau gratis. Pe principiul primul venit, primul servit. Îi trimit cu Fan Courier. Trebuie doar să-ți plătești transportul la livrare. Dacă îi vrei dă-mi un mail cu numele, adresa și un număr de telefon pentru curier și luni îi trimit. S-au dat.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Dau o pereche de ochelari pentru condus pe timp de noapte [Nu mai e valabil, s-au dat]”

  1. @Gabi: multu’ de ochelari. Testat la doua drumuri de noapte. Nu pot sa spun ca am simtit vreo imbunatatire notabila.

    @Valentin: dam mai departe. Daca ne pune Gabi in contact.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend