Hai să oferim împreună burse educaționale copiiilor din medii defavorizate, prin Leru.ro

Leru.ro este Spiritul Crăciunului întruchipat în mediul online. Anul acesta și-au propus să strângă bani pentru 10 copii din medii defavorizate, copii cărora le place să învețe și au rezultate bune. Prin urmare, m-am alăturat și eu proiectului și am decis să îi susțin.

Dacă nu se încarcă videoul apasă aici.

De ce voi alege Leru.ro anul acesta

Ori de câte ori aleg să mă implic într-un eveniment caritabil, mă orientez către o cauză legată de copii. Fie că sunt copii cu dizabilități, copii cu nevoi speciale sau copii ce provin din medii defavorizate, recunosc că asta este sensibilitatea mea și îmi doresc să îi sprijin.

Anul acesta voi alege să susțin și să donez către Leru.ro pentru că vorbim de 10 copii din medii defavorizate care vor avea parte de burse de studii. Eu consider că educația este foarte importantă și ajută cu adevărat un om în viață și pe mai departe, nu doar pe moment.

Eu personal voi dona 10% din profitul realizat din vânzarea cărții mele, ”De ce nu”, alegând un produs sau serviciu din magazinul online Leru.ro. Practic așa funcționează, intri pe Leru.ro și poți fie să donezi, fie să cumperi ceva din ce este listat acolo și toți banii merg la copii.

Împreună cu aBeauty Clinique, cea mai mare rețea de clinici de estetică din România, care se vor alătura cu sprijin financiar proiectului, sperăm să atingem cât mai rapid milestoneul strângerii de fonduri pentru burse astfel încât până de Crăciun să fie totul bine.

Mulțumim tuturor sponsorilor și partenerilor!

Obiectiv

În parteneriat cu Fundația Inimă de copil, ne propunem să strângem și să donăm contravaloarea a 10 burse, care să susțină timp de un an educația copiilor cu rezultate excelente la învățătură, care din cauza sărăciei sunt în pericol de a abandona școala.

Toți banii strânși vor fi folosiți de Fundație pentru a le oferi copiilor burse lunare, rechizite, ateliere de dezvoltare personală și sesiuni de consiliere, pentru că acești copii au nevoie atât de sprijin emoțional, cât și material, pentru a-și urma visurile și pasiunile.

Contravaloarea unei burse care să asigure tot ce are nevoie un elev în procesul educational, timp de un an, este de 1200 Euro.

Așadar, pentru a ne îndeplini obiectivul și a pune o piatră de temelie în viața unor copii excepționali la învățătură, ne propunem să strângem suma de 60.000 lei și să-i ajutăm să-și poată continua educația fără întrerupere.

Copii

Te invit să îi cunoști pe copiii pe care îi vei ajuta timp de un an de zile. Din motive ce țin de dreptul acestora la intimitate, elfii pricepuți de la Thecon și OpenHub (care se ocupă din 2019 de proiectul Leru.ro) au făcut niște schițe grafice foarte frumoase copiiilor.

Acum că ți-ai făcut o idee, intră pe Leru.ro și fă o faptă bună!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.