Păreri tabletă grafică Huion Inspiroy Keydial KD200 – productivitate crescută la preț bun

Am primit în teste o tabletă grafică din partea celor de la Huion. Este vorba despre modelul de tabletă grafică Huion Inspiroy Keydial KD200. Costă 149 de euro și poate fi cumpărată direct de aici.

Această tabletă grafică este prima care combină atât funcția de tabletă grafică cu câteva taste des folosite de graficieni și desenatori de pe tastatură, astfel încât să mărească productivitatea prin viteza cu care poți să faci lucruri. Cam așa arată.

Tableta Grafica

Dacă nu desenezi și nu digitalizezi operele tale, probabil nu ai auzit niciodată până acum de brandul Huion, însă dacă ai de gând să faci asta, e momentul să auzi. Și așa NFT-urile sunt în trend acum, iar singura variantă de a crea NFT-uri unice este să le creezi chiar tu.

Nu mă înțelege greșit, o tabletă grafică nu e folosită pentru a crea NFT-uri, am dat doar un exemplu deoarece sunt acum în trend. Majoritatea designerilor, graficienilor și persoanelor care creează ilustrații folosesc o tabletă grafică pentru a putea crea imagini de calitate.

Tableta Grafica Tastatura

Am instalat-o direct pe computerului Sarei, deoarece își dorea de mult o tabletă grafică pentru a crea desene. A început să se joace cu ea și chiar îi place. Stiloul (pen-ul) tabletei grafice are o sensibilitate bună și joacă rol de cursor imediat ce te obișnuiești cu el.

Un alt aspect demn de menționat la tableta grafică Huion Inspiroy Keydial KD200 este că are 5 butoane programabile și că este o tabletă grafică ce poate fi folosită și wireless, prin bluetooth, deoarece se încarcă rapid și îți oferă portabilitate crescută vreo 18 ore.

Tableta Grafica Desen

Mai zic două chestii și apoi vă las mai jos un unboxing la această tabletă grafică. Îmi place foarte mult textura mată ce te face să simți zona de lucru foarte apropiată de senzația de desen sau schiță pe hârtie. Iar cei care au Android, trebuie să afle că o pot conecta prin BTH.

Dacă nu se încarcă videoclipul de mai sus, apasă aici.

Încă ceva

Huion Inspiroy Keydial KD200 este doar modelul pe care am pus eu mâna. Nefiind grafician, nu știu să-ți spun mai multe. Însă poți să-ți spun că e o tabletă grafică fabricată corect și nu îți dă deloc un feeling de low cost. Iar dacă ai nevoie de ceva mai mult, ai mai multe modele aici.

Un comentariu la „Păreri tabletă grafică Huion Inspiroy Keydial KD200 – productivitate crescută la preț bun”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.