Leapşa pe tastatură cu Gabriel Ursan

Leapşa pe tastatură cu Gabriel Ursan

Petrea Dalea mi-a dat o leapşă foarte interesantă care presupune să-mi iau frumuşel numele complet pe care îl folosesc în blogosferă, adică Gabriel Ursan, numele meu real, şi să scriu în dreptul fiecărei litere numele unui blog sau a unui site pe care îl vizitez frecvent, site al cărui nume începe cu fiecare literă ce compune numele meu.

Mă rog, e mai uşor să înţelegeţi dacă urmăriţi răspunsul meu la leapşa pe care vă învit cu drag s-o preluaţi pe blogurile sau pe siteurile voastre.

Leapşa pe tastatură cu Gabriel Ursan

G – GSMRo.ro

aAndreiCismaru.ro

bBlogatu.ro

r

iiDevice.ro

eeMAG.ro

l

U – UrsanTime.ro :)

r

sSoacra.eu

aArhi.ro

nnwradu.ro

Din păcate, literele ce-mi compun numele nu au acoperit toţi bloggerii sau toate blogurile pe care aş fi putut să le menţionez, dar asta este. Regula-i regulă. Spre ruşinea mea, am lăsat câteva litere fără blog. Decât să inventez sau să mint, mai degrabă las aşa. Şi ştiţi de ce?

Pentru că vreau să aduc un „upgrade” :) acestei lepşe. Vreau ca cei care au bloguri a căror nume încep cu literele „r” şi „l” să-mi lase un comentariu la acest articol în care să-mi recomande blogul lor. Dacă mi se va părea că merită adăugat, atunci voi pune un link în cadrul acestui articol.

La voi cum ar arăta răspunsul la această leapşă ;)?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • d-petre

  Reply Reply 18/09/2012

  Ce rapid ai fost :)

 • Gianina

  Reply Reply 19/09/2012

  Lecturiastrologice.com – Il folosesc mai mult ca un site static, decat ca blog…si nu prea m-am mai ocupat de el in ultimul timp, dar incepe cu “l” :)

  O zi cu soare!

Leave A Response

* Denotes Required Field