Leapşa pe tastatură cu Gabriel Ursan

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Petrea Dalea mi-a dat o leapşă foarte interesantă care presupune să-mi iau frumuşel numele complet pe care îl folosesc în blogosferă, adică Gabriel Ursan, numele meu real, şi să scriu în dreptul fiecărei litere numele unui blog sau a unui site pe care îl vizitez frecvent, site al cărui nume începe cu fiecare literă ce compune numele meu.

Mă rog, e mai uşor să înţelegeţi dacă urmăriţi răspunsul meu la leapşa pe care vă învit cu drag s-o preluaţi pe blogurile sau pe siteurile voastre.

Leapşa pe tastatură cu Gabriel Ursan

G – GSMRo.ro

aAndreiCismaru.ro

bBlogatu.ro

r

iiDevice.ro

eeMAG.ro

l

U – UrsanTime.ro :)

r

sSoacra.eu

aArhi.ro

nnwradu.ro

Din păcate, literele ce-mi compun numele nu au acoperit toţi bloggerii sau toate blogurile pe care aş fi putut să le menţionez, dar asta este. Regula-i regulă. Spre ruşinea mea, am lăsat câteva litere fără blog. Decât să inventez sau să mint, mai degrabă las aşa. Şi ştiţi de ce?

Pentru că vreau să aduc un “upgrade” :) acestei lepşe. Vreau ca cei care au bloguri a căror nume încep cu literele “r” şi “l” să-mi lase un comentariu la acest articol în care să-mi recomande blogul lor. Dacă mi se va părea că merită adăugat, atunci voi pune un link în cadrul acestui articol.

La voi cum ar arăta răspunsul la această leapşă ;)?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Leapşa pe tastatură cu Gabriel Ursan”

  1. Lecturiastrologice.com – Il folosesc mai mult ca un site static, decat ca blog…si nu prea m-am mai ocupat de el in ultimul timp, dar incepe cu “l” :)

    O zi cu soare!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend