Am nevoie de nişte sfaturi!

Am nevoie de nişte sfaturi!

Sfaturi legate de blog. Ca să fiu scurt am să spun că n-am timp să mă ocup de toate blogurile de care aş vrea să mă ocup. Din fericire, Ioan Suhov e om de bază la GSMRo.ro, însă mai am un domeniu pe nume UrsanTime.RO, domeniu la care ţin foarte mult şi a cărui PR™ 4 nu merită neglijat. Domenii am mai multe, dar despre ăsta aş vrea să ne sfătuim.

Am nevoie de nişte sfaturi!

În primul rând: n-am timp de el. În al doilea rând: nu vreau să se risipească. În al treilea rând: sunt nişte articole puţine, dar bunicele, pe-acolo care n-aş vrea să se piardă, chiar dacă siteul pare total abandonat.

Se nasc trei variante în condiţiile acestea:

 1. Mut conţinutul de care îmi pasă de pe UrsanTime.RO pe GabrielUrsan.ro şi fac redirect mai apoi la UrsanTime.RO către GabrielUrsan.ro, chiar dacă asta înseamnă ca pe blogul meu să apară într-un timp foarte scurt nişte guest posturi ale soţiei despre alimentaţia din timpul alăptării :).
 2. Las UrsanTime.RO în pace aşa cum este şi scriu pe el când şi dacă apuc. Obiectivul era să fie un site de timp liber care să mai scoată câte ceva de prin afilieri, după cum vă sugerează şi bannerele de pe site. În ritmul ăsta sunt destul de departe de obiectiv, nu :)?
 3. Dau avantajos şi gratis „în arendăUrsanTime.RO unui blogger care are un proiect simpatic (eventual ştiri sau IT&C) pe care vrea să-l pună în practică, dar nu i-ar strica un PR™ 4 pentru început :). Aştept propuneri.

Voi ce alte variante mi-aţi recomanda şi, în final, ce variantă mi-aţi recomanda să aleg?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

7 Comments

 • d-petre

  Reply Reply 18/09/2012

  Nu stiu ce e mai bine pentru acel domeniu sau pentru tine …
  Eu abia reusesc sa imi fac suficient timp pentru un blog si jumatate :)

 • Tudor

  Reply Reply 19/09/2012

  Eu iti recomand sa il promovezi in randul amatorilor de quest-post :)

 • Claudiu

  Reply Reply 19/09/2012

  @Tudor
  Exact aia vroiam sa ii spun si eu. Eventual un fel de director de articole. :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 19/09/2012

   Mulţam amândurora pentru sfat! Cred că aşa am să fac. Trebuie doar să-mi aloc un pic de timp pentru promovare.

 • Alexandra

  Reply Reply 21/09/2012

  Eu as merge pe prima varianta.

 • Mistocareala

  Reply Reply 24/09/2012

  daca stiam ca dai domeniul http://ursantime.ro/ ti-l luam meu .. mai ales ca are si pagerank 4 … acum deja eu mi-am luat domeniu si host pentru un nou proiect si caut autori de blog pe nisa fashion si cinema ;)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 25/09/2012

   Cred că am să-l fac director de articole, dar numai să prind un pic de timp şi să mă organizez.

Leave A Response

* Denotes Required Field