Am nevoie de nişte sfaturi!

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Sfaturi legate de blog. Ca să fiu scurt am să spun că n-am timp să mă ocup de toate blogurile de care aş vrea să mă ocup. Din fericire, Ioan Suhov e om de bază la GSMRo.ro, însă mai am un domeniu pe nume UrsanTime.RO, domeniu la care ţin foarte mult şi a cărui PR™ 4 nu merită neglijat. Domenii am mai multe, dar despre ăsta aş vrea să ne sfătuim.

Am nevoie de nişte sfaturi!

În primul rând: n-am timp de el. În al doilea rând: nu vreau să se risipească. În al treilea rând: sunt nişte articole puţine, dar bunicele, pe-acolo care n-aş vrea să se piardă, chiar dacă siteul pare total abandonat.

Se nasc trei variante în condiţiile acestea:

  1. Mut conţinutul de care îmi pasă de pe UrsanTime.RO pe GabrielUrsan.ro şi fac redirect mai apoi la UrsanTime.RO către GabrielUrsan.ro, chiar dacă asta înseamnă ca pe blogul meu să apară într-un timp foarte scurt nişte guest posturi ale soţiei despre alimentaţia din timpul alăptării :).
  2. Las UrsanTime.RO în pace aşa cum este şi scriu pe el când şi dacă apuc. Obiectivul era să fie un site de timp liber care să mai scoată câte ceva de prin afilieri, după cum vă sugerează şi bannerele de pe site. În ritmul ăsta sunt destul de departe de obiectiv, nu :)?
  3. Dau avantajos şi gratis „în arendăUrsanTime.RO unui blogger care are un proiect simpatic (eventual ştiri sau IT&C) pe care vrea să-l pună în practică, dar nu i-ar strica un PR™ 4 pentru început :). Aştept propuneri.

Voi ce alte variante mi-aţi recomanda şi, în final, ce variantă mi-aţi recomanda să aleg?


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

7 comentarii la „Am nevoie de nişte sfaturi!”

  1. daca stiam ca dai domeniul http://ursantime.ro/ ti-l luam meu .. mai ales ca are si pagerank 4 … acum deja eu mi-am luat domeniu si host pentru un nou proiect si caut autori de blog pe nisa fashion si cinema ;)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend