Laptop la 1200 lei

În cazul în care cauţi un laptop şi ai un buget mai redus, am găsit o ofertă foarte bună pentru un laptop Lenovo.

Laptop Lenovo G585 deschis perspectivaLaptopul face parte din oferta eMAG, iar în promoţia curentă preţul este scăzut de la 1.319,99 lei, la 1.199,99 lei pentru o perioadă limitată de timp. Asta înseamnă o reducere de 120 lei, dar dacă punem la socoteală şi rucsacul cadou în valoare de 79,99 lei, ajungem la un avantaj total de aproape 200 lei.

Laptopul este un Lenovo G585 cu procesor Dual Core E-300, tactat la 1.3GHz, care rulează ajutat de 2GB de RAM, o placă video AMD Radeon HD 6310 şi un hard disk de 320GB.

La prima vedere pare un laptop destinat navigării pe internet, producţiei office şi utilizării generale acasă. Totuşi, ecranul LCD LED de 15.6 inchi cu tehnologie VibrantView îl poate transforma oricând într-un mini cinema la care să vezi liniştit un film împreună cu încă o persoană.

Mai merită se menţionez unitatea optică de tip DVD RW, difuzoarele stereo, cititorul de carduri încorporat şi camera web HD aflată în zona frontală. La capitolul porturi, acest laptop stă destul de bine. Are 2 porturi USB 3.0, 1 port USB 2.0, o ieşire audio, o intrare pentru microfon, un port VGA şi un port RJ-45 pentru conectarea la o reţea de internet.

Laptop Lenovo G585 spate lateralÎn ceea ce priveşte conectarea la internet, laptopul Lenovo G585 este dotat şi cu o placă de reţea wireless de tipul 802.11 b/g/n, la fel ca majoritatea laptopurilor actuale, astfel încât să mai scapi de fire când îl utilizezi. Bine, pentru a face acest lucru, trebuie să deţii şi un conectat la internet.

Acumulatorul este unul destul de bun comparativ cu preţul mic, fiind un Li Ion pe 6 celule care ar putea avea o autonomie de până la 6 ore dacă nu forjezi laptopul prea tare. Împreună cu acumulatorul, laptopul cântăreşte 2.6 Kg şi este suficient de lung încât să aibă încorporată şi o tastatură numerică, numai bună pentru calcule matematice rapide.

Preţul foarte bun este dat şi de lipsa unui sistem de operare Windows preinstalat. De instalarea acestuia va trebui să te ocupi tu, însă cu siguranţă te descurci sau găseşti tu un prieten descurcăreţ :).

Puteţi vedea mai multe imagini în această scurtă galerie foto.

Dacă vrei să faci un cadou frumos sau pur şi simplu să-ţi iei un laptop cu care să-ţi faci treaba, poţi cumpăra online acum laptopul .

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Laptop la 1200 lei”

 1. ITFest 2013 a dat drumul la înscrieri!
  De acum ai şansa să te înscrii la Concursul de proiecte, Workshop-uri și LAN Party-ul din cadrul ITFest 2013!
  Concursul de proiecte reprezintă o parte importantă din cadrul ITFest. Aici elevi și studenți din întreaga țară au ocazia să se întâlnească într-un mediu care facilitează schimbul de experiență sau idei și, binenînțeles, să își prezinte lucrările, fiind recompensați în funcție de valoarea acestora.
  Căutăm proiecte din următoarele domenii:
  – Programare (inclusiv web)
  – Design (media și web)
  – Aplicații mobile
  – Jocuri
  – Hardware
  Te poţi înscrie cu un proiect realizat de tine, sau într-o echipă de maxim 5 persoane.
  Termenul limită pentru înscrierea unui proiect este 24 februarie, așa că nu mai aștepta și înscrie-te! Vei avea șansa să câștigi unul din premiile oferite de sponsorii noștri!

  Dacă vrei să înveți ceva nou te așteptăm să te înscrii la Workshop-urile noastre. Acestea vor avea următoarea tematică:
  Mobile Development : Android, Windows Phone 8, iOS
  Game Development
  Antreprenoriat în IT
  Data limită pentru înscrierea la un proiect este 4 martie, dar locurile sunt limitate așa că grăbește-te și înscrie-te!

  Dacă vrei să te distrezi și să demonstrezi că ești cel mai bun jucător de DOTA 2, LOL sau FIFA 11 te așteptăm să te înscrii la LAN Party, unde vei întâlni mulți alți tineri dornici de reușită. Pe lângă faptul că poți demonstra că ești cel mai bun, primele 3 locuri vor câștiga și câte un premiu.

  ITFest 2013 va avea loc între 6 şi 10 martie, la Timişoara!
  Pentru a te înscrie intră aici:
  http://www.itfest.ro

  Răspunde
 2. am fost intotdeauna fan Lenovo dar modelul asta e un dell incepator .. adevaratele Lenovo nu le gasesti sub 3000 Ron

  Răspunde
 3. nu mi-as lua asa ceva!! poate ca prin 2007 as fi crezut ca e bun, dar asta…e foarte slab. Mai mult de un browser si o melodie pe youtube …nu cred ca poti face ceva pe el…a da, si solitaire :D

  Răspunde
  • Normal ca TU nu ti-ai lua asa ceva pentru ca ai alte nevoi, insa exista mult mai multe persoane cu buget redus pentru care o astfel de configuratie e o mina de aur.

   Si nu vorbimmde jocuri :), dar daca vrei, marturisesc ca am pierdut multe nopti de World of Warcraft pe sisteme mult mai slabe.

   Deci, sistemul asta n-o fi bun pentru mine sau pentru tine, insa e perfect pentru alte persoane cu altfel de nevoi fata de alte noastre.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.