Job în Galaţi la Galleria Creative Shop

Dacă locuieşti în Galaţi sau Brăila, ştii cu siguranţă cine e Galleria Creative Shop. Dacă încă îţi sună vag acest nume, atunci gândeşte-te rapid la revista Explore şi imediat ţi se va înlătura ceaţa de pe ochi. Mă refer la o ceaţă metaforică, nu la aia care e în plin sezon de la 07:00 la 11:00 :). Aia se răzbate cu proiectoare :).

Logo revista Explore

La ce misiune ar trebui să aderi dacă vrei să faci parte din echipa creativilor de la Galleria?

Păi, e simplu. Trebuie să-ţi doreşti să schimbi lucruri în mai bine şi să menţii schimbarea. O schimbare e uşor de făcut, însă menţinerea acesteia e o adevărată provocare.

Galleria Creative Shop este la urma urmei un studio de publicitate, o firmă de publicitate, un partener care oferă soluţii solide de promovare, etc. … cum vreţi voi să-i spuneţi.

Şi-au stabilit o misiune clară.

Vor să facă din Galaţi şi Brăila două oraşe mai frumoase.

Şi cum nu sunt firmă de construcţii, e clar că nu vor un zidar sau un inginer :). Vor un om creativ, plin de pasiune şi entuziasm, care să fie în stare să-şi asume responsabilitatea unui program de lucru ce se mai poate prelungi când e vorba de proiecte mari sau care să fie în stare să se reinventeze constant pentru a realiza tot ce e mai bun posibil în acest domeniu.

Nu vor nici “artişti neînţeleşi” şi nici oameni care caută pur şi simplu un job de uzură care să le asigure traiul de zi cu zi, doar pentru că … trebuie.

Vor un om entuziast şi pasionat, dar responsabil şi creativ, care să participe cum nu se poate mai bine la îndeplinirea unei misiuni deloc uşoare. Un om care să-şi vadă creaţiile prin cele două oraşe şi să fie mândru de ele, gândindu-se data viitoare cum ar putea să le facă mai bine.

Galaţi şi Brăila două oraşe mai frumoase?

Ok, give me more!

Chestii micuţe, care luate per ansambul să înfrumuseţeze cele două oraşe.

Logo-urile firmelor noi sau rebranding-ul firmelor consacrate, panouri şi sigle luminoase, inscripţionarea maşinilor, realizarea ambalajelor de produse noi existente pe piaţă sau redesignul acestora, meniuri originale pentru restaurante şi cafenele, afişe pentru cele mai tari evenimente, fotografii de produs şi, bineînţeles, implicarea în designul revistei Explore, singura revistă de atmosferă publicitară complet originală din zona Galaţi – Brăila.

De fapt, ăsta ar trebui să le fie şi sloganul: atmosferă publicitară complet originală. Iar dacă le place, nu au decât să-l adopte după ce mă pun pe prima pagină în revistă :). Glumesc :).

Cerinţele postului implică nişte cunoştinţe solide de Photoshop, Corel şi niţică experienţă în graphic design. Din 100% succes, 20% înseamnă experienţă şi 80% atitudine potrivită. Dacă vrei să te dezvolţi pentru obiectivul tău de succes, aplică acum un CV la office[@]gcreative[.]eu şi vino la interviu cu 80% atitudine şi măcar 5% experienţă. Restul de 15% îl dobândeşti împreună cu echipa Galleria Creative Shop.

Dacă nu e foarte clar ce-am anunţat eu aici, aveţi un câmp de comentarii mai jos de care vă recomand să “abuzaţi” :).

P.S.: Dacă aţi aflat de acest job de la mine, nu uitaţi să le menţionaţi acest lucru celor de la Galleria Creative Shop. Nu de alta, dar ei ştiu că pe mine mă citesc numai oameni buni ;)!

Logo Gabriel Ursan

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.