La Gaura Dulce

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

La Gaura Dulce e foarte frumos. În seara asta am fost prima dată acolo. Nu am nimerit din prima, dar recunosc că m-am lăsat ajutat de telefon. Mi-a recomandat o colegă și am fost acolo. Dacă nu nimerești din prima, pe pereți scrie că dacă întrebi ”Unde e gaura dulce”, ți se răspunde să cauți în fundul cerbului :) Gaura Dulce este un restaurant în Brașov, chiar lângă Piața Sfatului. Am luat ceva carne de porc pe grătar, cu ceva cartofi umpluți cu brânză și salată de ghebe murate și picante (nu e foarte picantă, chiar deloc picantă conform gusturilor mele). Salata de ghebe murate și picante e bestială. În rest, se mănâncă binișor. Exceptând salata de ghebe care mi-ar rămas în minte, nu pot să zic că restul a fost wow. Dar sunt convins că poți încerca diverse alte mâncăruri pe acolo. A… și mi-a plăcut meniul. Meniu pentru studenți la 11 lei (inclusiv bere) dacă prezinți carnetul de student sau meniu pentru pensionari la 10 lei dacă arăți un cupon de pensie sau ceva de genul. Targetările de genul ăsta mi-au plăcut întotdeauna. Dacă sunteți prin Piața Sfatului din Brașov și nu știți unde să mergeți la masă merită să dați o tură pe la restaurantul Gaura Dulce.Restaurant Gaura Dulce Brasov

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend