Keune Haircosmetics lansează o nouă gamă dedicată exclusiv bărbaților

Chiar dacă astăzi este 1 martie și sărbătorim ziua de mărțișor, venirea primăverii și femeile de pretutindeni, trebuie să compensăm și cu o veste bună pentru bărbați: Brandul 1922 by J.M. Keune include produse profesionale de îngrijire, styling și colorare a părului, dar și pentru îngrijirea bărbii.

Dacă mă urmăriți și pe Instagram, probabil ați văzut acum o săptămână postarea în care vă anunțam că am primit din partea Keune România câteva produse premium pentru bărbați. O să vă descriu o parte din ele în cele ce urmează, dar înainte de asta hai să facem cunoștință un pic cu brandul Keune.

Keune Haircosmetics, brand renumit pentru crearea si distribuirea produselor profesionale de ingrijire a parului in salon, lanseaza o gama dedicata exclusiv barbatilor, numita 1922 by J.M. Keune. Aceasta linie include produse profesionale, create precum un omagiu la adresa fondatorului companiei.

A identificat nevoia consumatorului pentru o gama exclusiv dedicata barbatilor. Procentul celor care isi doresc acest gen de produse nu se raporteaza doar la clientii Keune, ci este un fenomen pe care l-am descoperit in intreaga lume, in toate saloanele profesionale si in barber shop-uri , spune Eelco Keune, co-proprietar al companiei si nepot al fondatorului acesteia.

I acelasi timp, ne-am dorit foarte mult sa celebram mostenirea brandului nostru, care isi are radacinile in 1922. Totul a inceput ca un business de familie si asta consideram ca suntem si in 2017- o mare familie.

Fondatorul brandului, Jan Keune, a fost un tanar chimist din Amsterdam, care a pus bazele companiei sale in 1922. Gama nou lansata de produse pentru barbati nu numai ca ii poarta numele, dar si designul ambalajului produselor are ca si sursa de inspiratie sticlele de farmacie pe care Keune le folosea in momentul lansarii brandului. Formulele produselor din aceasta gama sunt imbogatite cu creatina si, ca o subliniere a radacinilor olandeze, a fost adaugata canepa.

1922 by J.M. Keune include o selectie premium de produse de ingrijire, styling, pentru barba si pentru colorarea parului. Acestea reprezinta solutii personalizate, create special pentru a raspunde nevoilor barber shop-urilor din intreaga lume, dar in aceasi timp reprezinta si solutii recomandate pentru a fi incluse in regimul de ingrijire acasa, al barbatilor din toate colturile mapamondului.

1922 by J.M. Keune cuprinde produse de haircare (sampon, balsam si tratamente), produse pentru ingrijirea barbii, produse de styling atemporale si vopsele create special pentru barbati, ce se completeaza cu un activator.

Produsele 1922 by J.M. Keune sunt create exclusiv pentru saloane.

Acum hai să vă las în compania uneii galerii foto în descrierea căreia am pus detaliile fiecărui produs, ca să știți toate informațiile atunci când mergeți într-un salon premium sau într-un barber shop care folosește aceste produse speciale.

 

 

 

 

 

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.