Ceasurile de bărbați, de la utilitate, la accesoriu vestimentar

Omenirea a început să poarte „timpul” abia prin anii 1500. Evident, nu era nimic delicat – ba chiar dimensiunea era undeva între un ceas de perete și unul de mână.

Având în vedere cât de scurtă se simte viața uneori, e și normal să privim către „ceas” cât mai des posibil.

Dar în prezent lucrurile sunt puțin diferite. Recunoaște, te uiți atât de des la ecranul telefonului încât ceasul de la mână nu prea mai are relevanță.

Hai să mai facem un pas înapoi în timp: original, ceasurile de mână erau purtate de către femei; bărbații purtau ceasuri de buzunar. Acum totul a devenit atât de ancorat în tehnologie, încât un ceas nici nu mai e ceas.

Raportarea timpului a devenit o caracteristică banală

Sincer, putem spune lucrul ăsta despre aproape toate lucrurile care au fascinat omenirea în trecut – aproape toate și-au pierdut caracteristica de bază, li s-a stins esența, și-au pierdut scopul.

Dar un ceas frumos purtat împreună cu ținuta potrivită spune multe.

Una e să ai un Apple watch – e clar, ai bani, nu esti sarac. Dar alta e sa ai ceva ce se si potriveste cu hainele de pe tine, cu jobul, cu poziția ta.

Din păcate, nu avem cu toții acel nivel de trai. Sau chiar dacă-l avem, poate nu ni se pare o idee bună să cheltuim atât de mult pe un accesoriu vestimentar.

Ceasuri de bărbați accesibile

ceasuri barbati ieftine

Nu îți permiți sau nu vezi sensul de a da câteva sutici de euro (chiar mii) pe un accesoriu vestimentar? Oh, înțeleg perfect!

Din fericire, nu trebuie să o faci. Și nici nu are sensul să o faci. Oamenii cu același statut social tind să umble între ei – ceea ce înseamnă că sunt șanse mari ca prietenii tăi să facă aceleași alegeri calculate ca tine.

Găsești ceasuri bărbați ieftine fără pic de stres – modele de tot felul, curele la fel – uite aici: https://www.maroko.ro/accesorii/ceasuri-barbatesti. Întotdeauna am apreciat un magazin online care chiar pune poze reale cu produsele pe care le comercializează.

Cei de la Maroko sunt pe piață de cinci ani de zile. Am văzut modele sport, modele clasice și modele elegante.

Oh, și tot pe Maroko.ro găsești până și rochii de ocazie. Poate și ea are nevoie de ceva care să fie în ton cu tine, pentru evenimentul ăla special pentru care vă pregătiți.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.