jOBS, filmul despre Steve Jobs apare în România pe 23 august

jOBS, filmul despre Steve Jobs apare în România pe 23 august în cinematografe. Adică vinerea asta. Sunt convins că cinematografele vor fi full, deoarece este un film așteptat atât de fanii Apple, cât și de persoanele care nu au nici o treabă cu a fi fanul unei companii anume și vor doar pur și simplu să afle povestea unui om care a pus bazele unei companii mari. Eu așteptam de mult acest film, însă pe 23 august nu vreau să mă îmbulzesc în cinematografe, iar pe 25 august plec din țară o săptămână, deci voi vedea filmul abia la începutul lunii septembrie. “Cu un scenariu scris de Matt Whiteley si o regie semnata de Joshua Michael Stern, pelicula “jOBS” prezinta 30 de ani din viata cofondatorului companiei Apple, din 1971 pana in anul 2000. Filmul va fi distribuit in America de Nord de compania Open Road Films, detinuta de lanturile de cinematografe AMC Entertainment si Regal EntertainmenT. Ashton Kutcher, cel care va interpreta rolul co-fondatorului companiei Apple, apare in primele zile de facultate ale lui Steve Jobs, prezentand etapele si dificultatiile pe care le-a intampinat in crearea companiei. Filmul arata si latura mai putin putin placuta a fondatorului Apple: Jobs tipa la angajati, ii deprecia si le vorbea foarte urat, a refuzat pensie alimentara pentru mama primului sau copil.” Sursa: ProCinema.ro

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „jOBS, filmul despre Steve Jobs apare în România pe 23 august”

  1. Cumva filmul ăsta pare să fie un pic cam sub-promovat. Nu știu dacă am să merg să-l văd, știu câte ceva de el, am citit biografia lui și nu mă aștept să fie ceva surprinzător acolo, poate doar efortul cinematic.

    Răspunde
  2. Sper sa am ocazia sa il vad si eu. Imi plac documentarele de genul mai ales ca este vorba de Steve Jobs si Apple. Personal mi-a placut si The Social Network chiar daca multi au criticat acel documentar.

    Răspunde
  3. Aștept să văd criticile. Apoi mă hotărăsc dacă îl vizualizez. Sper, așa cum am mai zis, să nu fie ca acela despre Facebook; dacă se întâmplă asta rămân la concluzia că azi nu se mai fac documentare bune.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.