Jetpack Protect

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Mi-am activat funcția protect din cadrul pluginul Jetpack dezvoltat de Automattic, creatorii WordPress. Despre ce folosesc eu din pluginul Jetpack am scris la un moment dat în acest articol. Între timp au mai venit și cu update-uri utile, cum ar fi protect. Eu prefer mereu pluginurile care au parte de suport constant din partea developerilor, iar Jetpack e unul dintre ele. De asta recomand să faceți update și să luați în calcul activarea acestei funcții de protecție împotriva atacurilor de tip brute-force. La urma urmei, de ce să instalăm o grămadă de alte pluginuri care fac același lucru, când avem opțiuni mai simpliste?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Jetpack Protect”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend