#ConsultatiiRevolutionare

Poate e de interes pentru cititoarele mele de sex feminin sau, de ce nu, pentru bărbații care apelează la astfel de servicii (din ce în ce mai mulți). Citez:

aBeauty clinique a devenit în scurtă vreme un standard de referință pe piața de estetică facială și corporală neinvazivă sau minimum invazivă din România. Conform statisticilor interne, 93,4% dintre clienții care au ales pentru prima dată serviciile aBeauty clinique, aleg în continuare aBeauty clinique.

În plus, serviciile premium pe care aBeauty clinique le-a impus au dictat stilul general, forțând o îmbunătățire a pieței de estetică facială și corporală. aBeauty clinique își asumă cu bucurie postura de lider pe nișa în care activează. Cu această ocazie, în perioada ce urmează vom revoluționa experiența unei consultații.

Nu numai că o consultație la aBeauty clinique este și va fi mereu gratuită (aspect care a fost preluat în piață, din fericire pentru pacienți și pentru noțiunea de cultură a serviciilor superioare). Nu numai că o consultație la aBeauty clinique nu presupune să așteptați față de ora planificată sau nu presupune să vă simțiți obligat(ă) să achiziționați vreun serviciu.

O consultație la aBeauty clinique va deveni ceea ce vom numi de acum #ConsultatiiRevolutionare Intră acum aici http://goo.gl/forms/ICuGpR9dgp și înscrie-te pentru a afla înainte când lansăm proiectul #ConsultatiiRevolutionare

Am încheiat citatul.

Mă bucur să lucrez cu un astfel de brand atât de orientat către cultura serviciilor superioare de care tot scriu prin articole atunci când recomand câte o carte bună. Mai multe despre colaborarea mea cu ei și despre impresiile de mai bine de doi ani, am scris în acest articol pe care vă recomand să îl citiți când aveți timp și chef. Feel free to share ;)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.