iPhone 6S e disponibil pentru precomandă de azi, 1 octombrie 2015

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

iPhone 6S este disponibil pentru precomandă începând de astăzi, 1 octombrie 2015. Mai multe detalii se regăsesc aici. Înțeleg că unele vor fi livrate chiar în prima parte a lunii. Zvonurile spun că se află deja câteva bucăți pe stocul fiecărui distribuitor, dar că spre finalul lunii importurile vor merge mult mai bine. Nu știu dacă e vorba și despre iPhone 6S Plus. Se pare că pe iPhone 6S cererea e mare, lumea vorbește că e cel mai bun iPhone construit vreodată și ridicări în slăvi din astea. Se va vinde bine. Și sincer să fiu o să-mi iau și eu unul, pentru că acum am iPhone 5S și se pretează schimbarea. Aștept până spre finalul lunii noiembrie, că e și ziua mea și pot să fac și prelungire de contract.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „iPhone 6S e disponibil pentru precomandă de azi, 1 octombrie 2015”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend