iPhone 6S, iPad Pro, Apple TV, Apple Watch și alte noutăți

iPhone 6S și iPhone 6S Plus sunt telefoanele la care s-a așteptat toată lumea, dar absolut toată lumea care a urmărit subiectul. Probabil îmi voi lua un iPhone 6S de ziua mea, în noiembrie. Și atât. De ce? Pentru că am acum un iPhone 5S și cam merită schimbarea.

iPad Pro. Am auzit de el cu mult înainte. Nu credeam că îl vor lansa. L-au lansat. Se va cumpăra. Asta e sigur. Graficienii sunt în extaz. E scump. Voiam o tabletă Apple, dar cu siguranță nu va fi iPad Pro. iPad Pro e deja altceva comparativ cu ce doream.

Apple Pencil. Vali zice exact ce trebuie aici. E altceva. Apple TV. Pare ok. Nu au prea multe servicii dezvoltate pentru România (încă) pe subiectul ăsta. Eu am avut Apple TV. Nu prea m-am folosit de el sau cu el. E doar un gadget Apple în România. Dacă ai sau îți faci cont pe US e altă poveste.

Apple Watch. Cu toate noutățile din jurului lui tot nu îmi vine să-mi iau unul. E scump. Și relativ useless. Am avut smartwatch. Știu ce zic. Bine, are chestii în plus și ”revoluționare”. Prețul pentru un smartwatch Apple e mult prea mare ca să fac pasul decisiv.

iOS 9. Pare fain. Abia îl aștept. Vine update-ul și la mine. Deci e de bine. Dacă se mai îmbunătățelte autonomia cu 30 de minute la iPhone tot e ok. El Capitan. Îl aștept și pe el pe Mac. Deși am oarecare rețineri la update. Să fie de bine, zic.

În rest. Mă bucur că deși sunt un utilizator Apple reușesc să nu mă excit la toate noutățile. După 2 ani de Google Nexus (5 și 6) e greu să te mai exciți la diverse noutăți, chiar dacă sunt lansate de Apple. Sunt mândru de mine pe faza asta. Sunt ca un drogat care a luat și îi place, dar care consumă când vrea el, nu când îi cere organismul. Apple va vinde bine din nou. Pentru că știe să vândă. Și când cineva știe să vândă cumperi cu aplauze. Și cam atât. Ce mi-a scăpat?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.