iPhone 6 vs Nexus 4

iPhone 6 vs Nexus 4, o comparatie amuzant de trista

Circulă pe net o poză de pe 9GAG (sursa) în care este prezentat iPhone 6 lansat în 2014 și Nexus 4 lansat în 2012. Comparația este amuzant de tristă tocmai pentru faptul că, deși are tentă umoristică, nu este foarte departe de adevăr. Priviți imaginea iPhone 6 vs Nexus 4 despre care vă spuneam. Imaginea este un pamflet și trebuie tratată ca atare. Dragi fani Apple, nu vă apucați de aruncat cu pietre. iPhone 6 se va vinde oricum.iPhone 6 vs Nexus 4

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

11 Comments

 • George

  Reply Reply 10/09/2014

  Salut, o sa tratez poza ca un pamflet, dar ai spus ca ce contine poza este aproape de adevar. Daca asa este, atunci urmatoarea poza este si ea aproape de adevar : http://www.bloghita.info/fiecare-lansare-apple/ si ar insemna ca in locul loganului ar putea fi un trabant si toti ar trebui sa ne cumparam trabant. Ca pana la urma si trabantul merge din punctul X in punctul Y. Si totusi ma intreb de ce nu vad multe trabanturi.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 10/09/2014

   Am vazut acum cateva ore si poza de la bloghita. Comparatia respectiva nu e tocmai pe gustul meu. Chiar daca i-am inteles ideea, e prea exagerata. E mere cu pere. Pe cand comparatia dintre mere cu mere e mult mai realista, uite: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6378&idPhone2=5048 Adica pot fi comparate doua telefoane cam de acelasi calibru targetat (ambele peste medie in anul lor de lansare). Dacia cu BMW sunt deja doua categorii diferite, chiar daca ambele sunt masini :)

   • George

    Reply Reply 10/09/2014

    Este exagerata comparatia cu logan si bmw, dar ambele sunt masini si nu doua produse diferite. Acelas lucru este si in cazul nexus’ului cu Iphone.
    Ideea a fost ca s-au pus doar functionalitatile care se gasesc la ambele telefoane. Pun pariu ca gasesc functionalitatile de la ultimele telefoane cu android si la alte modele mai vechi de telefoane.

    • Gabriel Ursan

     10/09/2014

     Sunt două produse din clase total diferite, iar asta e o diferență remarcabilă. O comparație bună se face atunci când ambele criterii de comparație sunt respectate: 1. Produsele să fie de același fel. 2. Clasa să fie de același fel. Pentru că astfel riscăm să comparăm VW Polo cu VW Jetta, chiar dacă ambele sunt mașini, (chiar) de la același producător, dar din clase diferite, aspect care nu mai face atât de relevantă comparația. Cam asta încerc eu să spun.

     Că ne putem duce și în zona funcționalităților care se moștenesc de la o generație la alta de smartphone-uri, da, e oarecum normal.

  • Sorin

   Reply Reply 10/09/2014

   Cred că ştiu de ce Trabante nu mai este aşa de multe, pentru că din carton fiind făcute deci carapacea lor, erau deci o mare tentaţiune pentru porci ca să mănînce cîte o bucăţică deci – vezi filmul Pisica Albă Pisica Neagră. Va rog luaţi răspunsul ca şi pamflet!

 • Bucur

  Reply Reply 10/09/2014

  Hai sa fim seriosi nici pe departe nu compari Iphone 6 cu Nexus… dar ma rog o luam ca o gluma :))

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 10/09/2014

   Pai daca te referi la Nexus in general vorbind, exista Nexus 5 care il pupa din mers :) Si urmeaza intr-o luna-doua Nexus 6 :)

 • Lospa

  Reply Reply 11/09/2014

  Am vazut-o si eu ieri la Piticu. Am scris si eu un articol, tot legat de iphone 6. Nu ii inteleg pe astia care traiesc ziua cand apare un telefon mai intens decat multe altele.

 • Laurentiu

  Reply Reply 11/09/2014

  Apple a ramas doar cu numele..

 • Petre

  Reply Reply 11/09/2014

  Uite inca o comparatie, de data asta pentru iwatch :)
  http://sirb.net/2014/fun/care-tare-moto-360-apple-watch-infografic/

 • Lyvyu

  Reply Reply 11/09/2014

  Sal, iPhone 6 mi se pare un telefon reusit cred ca va domina piata o perioada dar totusi nu cred ca cei e la Samsung se vor lasa mai prejos chiar daca au platforme diferite ei vor veni cu ceva nou in cel mai scurt tip.

Leave A Response

* Denotes Required Field