iPhone 6 vs Nexus 4, o comparatie amuzant de trista

Circulă pe net o poză de pe 9GAG (sursa) în care este prezentat iPhone 6 lansat în 2014 și Nexus 4 lansat în 2012. Comparația este amuzant de tristă tocmai pentru faptul că, deși are tentă umoristică, nu este foarte departe de adevăr. Priviți imaginea iPhone 6 vs Nexus 4 despre care vă spuneam. Imaginea este un pamflet și trebuie tratată ca atare. Dragi fani Apple, nu vă apucați de aruncat cu pietre. iPhone 6 se va vinde oricum.iPhone 6 vs Nexus 4

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

11 comentarii la „iPhone 6 vs Nexus 4, o comparatie amuzant de trista”

 1. Sal, iPhone 6 mi se pare un telefon reusit cred ca va domina piata o perioada dar totusi nu cred ca cei e la Samsung se vor lasa mai prejos chiar daca au platforme diferite ei vor veni cu ceva nou in cel mai scurt tip.

  Răspunde
 2. Am vazut-o si eu ieri la Piticu. Am scris si eu un articol, tot legat de iphone 6. Nu ii inteleg pe astia care traiesc ziua cand apare un telefon mai intens decat multe altele.

  Răspunde
 3. Salut, o sa tratez poza ca un pamflet, dar ai spus ca ce contine poza este aproape de adevar. Daca asa este, atunci urmatoarea poza este si ea aproape de adevar : http://www.bloghita.info/fiecare-lansare-apple/ si ar insemna ca in locul loganului ar putea fi un trabant si toti ar trebui sa ne cumparam trabant. Ca pana la urma si trabantul merge din punctul X in punctul Y. Si totusi ma intreb de ce nu vad multe trabanturi.

  Răspunde
  • Am vazut acum cateva ore si poza de la bloghita. Comparatia respectiva nu e tocmai pe gustul meu. Chiar daca i-am inteles ideea, e prea exagerata. E mere cu pere. Pe cand comparatia dintre mere cu mere e mult mai realista, uite: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6378&idPhone2=5048 Adica pot fi comparate doua telefoane cam de acelasi calibru targetat (ambele peste medie in anul lor de lansare). Dacia cu BMW sunt deja doua categorii diferite, chiar daca ambele sunt masini :)

   Răspunde
   • Este exagerata comparatia cu logan si bmw, dar ambele sunt masini si nu doua produse diferite. Acelas lucru este si in cazul nexus’ului cu Iphone.
    Ideea a fost ca s-au pus doar functionalitatile care se gasesc la ambele telefoane. Pun pariu ca gasesc functionalitatile de la ultimele telefoane cu android si la alte modele mai vechi de telefoane.

    Răspunde
    • Sunt două produse din clase total diferite, iar asta e o diferență remarcabilă. O comparație bună se face atunci când ambele criterii de comparație sunt respectate: 1. Produsele să fie de același fel. 2. Clasa să fie de același fel. Pentru că astfel riscăm să comparăm VW Polo cu VW Jetta, chiar dacă ambele sunt mașini, (chiar) de la același producător, dar din clase diferite, aspect care nu mai face atât de relevantă comparația. Cam asta încerc eu să spun.

     Că ne putem duce și în zona funcționalităților care se moștenesc de la o generație la alta de smartphone-uri, da, e oarecum normal.

  • Cred că ştiu de ce Trabante nu mai este aşa de multe, pentru că din carton fiind făcute deci carapacea lor, erau deci o mare tentaţiune pentru porci ca să mănînce cîte o bucăţică deci – vezi filmul Pisica Albă Pisica Neagră. Va rog luaţi răspunsul ca şi pamflet!

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.