iPhone 6 vs Nexus 4, o comparatie amuzant de trista

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Circulă pe net o poză de pe 9GAG (sursa) în care este prezentat iPhone 6 lansat în 2014 și Nexus 4 lansat în 2012. Comparația este amuzant de tristă tocmai pentru faptul că, deși are tentă umoristică, nu este foarte departe de adevăr. Priviți imaginea iPhone 6 vs Nexus 4 despre care vă spuneam. Imaginea este un pamflet și trebuie tratată ca atare. Dragi fani Apple, nu vă apucați de aruncat cu pietre. iPhone 6 se va vinde oricum.iPhone 6 vs Nexus 4

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

11 comentarii la „iPhone 6 vs Nexus 4, o comparatie amuzant de trista”

 1. Salut, o sa tratez poza ca un pamflet, dar ai spus ca ce contine poza este aproape de adevar. Daca asa este, atunci urmatoarea poza este si ea aproape de adevar : http://www.bloghita.info/fiecare-lansare-apple/ si ar insemna ca in locul loganului ar putea fi un trabant si toti ar trebui sa ne cumparam trabant. Ca pana la urma si trabantul merge din punctul X in punctul Y. Si totusi ma intreb de ce nu vad multe trabanturi.

  Răspunde
  • Am vazut acum cateva ore si poza de la bloghita. Comparatia respectiva nu e tocmai pe gustul meu. Chiar daca i-am inteles ideea, e prea exagerata. E mere cu pere. Pe cand comparatia dintre mere cu mere e mult mai realista, uite: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6378&idPhone2=5048 Adica pot fi comparate doua telefoane cam de acelasi calibru targetat (ambele peste medie in anul lor de lansare). Dacia cu BMW sunt deja doua categorii diferite, chiar daca ambele sunt masini :)

   Răspunde
   • Este exagerata comparatia cu logan si bmw, dar ambele sunt masini si nu doua produse diferite. Acelas lucru este si in cazul nexus’ului cu Iphone.
    Ideea a fost ca s-au pus doar functionalitatile care se gasesc la ambele telefoane. Pun pariu ca gasesc functionalitatile de la ultimele telefoane cu android si la alte modele mai vechi de telefoane.

    Răspunde
    • Sunt două produse din clase total diferite, iar asta e o diferență remarcabilă. O comparație bună se face atunci când ambele criterii de comparație sunt respectate: 1. Produsele să fie de același fel. 2. Clasa să fie de același fel. Pentru că astfel riscăm să comparăm VW Polo cu VW Jetta, chiar dacă ambele sunt mașini, (chiar) de la același producător, dar din clase diferite, aspect care nu mai face atât de relevantă comparația. Cam asta încerc eu să spun.

     Că ne putem duce și în zona funcționalităților care se moștenesc de la o generație la alta de smartphone-uri, da, e oarecum normal.

  • Cred că ştiu de ce Trabante nu mai este aşa de multe, pentru că din carton fiind făcute deci carapacea lor, erau deci o mare tentaţiune pentru porci ca să mănînce cîte o bucăţică deci – vezi filmul Pisica Albă Pisica Neagră. Va rog luaţi răspunsul ca şi pamflet!

   Răspunde
 2. Am vazut-o si eu ieri la Piticu. Am scris si eu un articol, tot legat de iphone 6. Nu ii inteleg pe astia care traiesc ziua cand apare un telefon mai intens decat multe altele.

  Răspunde
 3. Sal, iPhone 6 mi se pare un telefon reusit cred ca va domina piata o perioada dar totusi nu cred ca cei e la Samsung se vor lasa mai prejos chiar daca au platforme diferite ei vor veni cu ceva nou in cel mai scurt tip.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend