De ce nu va exista autonomie in Tinutul Secuiesc

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Peste tot în Europa sunt zone care cer autonomie teritorială. Dar vorbim de zone bogate care nu vor să mai țină în cârcă zone sărace. Gen cum nu vor oamenii care muncesc să-i țină în cârcă pe asistații sociali pe nedrept (ăia care n-au nici o boală și pot munci), telespectatori fideli de Antena 3. Numai că Ținutul Secuiesc e o zonă foarte săracă. Nici oamenii de acolo nu vor autonomie teritorială, mai ales când vor începe primele bubuituri dintre extremiștii lor cu extremiștii noștri (că sigur avem). Toată chestia asta se umflă mereu în prag de alegeri, iar din cauza poziției României față de conflictul din Ucraina poate mai pune cineva paie pe foc, dar doar așa, de distracție. În rest, sărăcie mare în zona aia. Gândiți-vă ce-ar mai fi pe capul lor să aibă taxe uriașe (non-UE) la comerțul cu România, drumuri restricționate etc.? Vorba unui comentator de la Arhi care a zis-o foarte bine: După un an de autonomie își vor schimba toți numele în Gheorghe și Ion.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „De ce nu va exista autonomie in Tinutul Secuiesc”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend