Ai absolvit o facultate anul aceasta? Citeste aici despre o oportunitate de angajare!

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Acest mesaj este doar pentru absolvenții unei facultăți în anul 2014, nu în 2013 sau mai devreme. Nu că fac discriminări, dar e un proiect destinat doar absolvenților din 2014. În cadrul acestui proiect, grupul de firme agress colectează CV-uri ale absolvenților din 2014 în vederea acoperirii unor posturi ce ar putea deveni vacante până la finele acestui an. Aceste posturi sunt de consilier vânzări și tehnician service. Nu se intenționează înlocuirea de personal, ci suplimentarea de personal, mai ales că urmează o perioadă bună. Deci, dacă ați absolvit facultatea în 2014 și vă căutați un loc de muncă, nu ezitați să trimiteți un CV pe mail la resurse.umane@agress.ro. Mai multe detalii obțineți tot de la ei. Eu mai mult decât am scris aici nu știu. Share ca să ajungă la absolvenții 2014 din Galați, Brăila, Tulcea, Focșani, Iași și Brașov.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend