Întrebare pentru românii din Anglia

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Știu sigur că mă citesc și români de peste hotare așa că îndrăznesc să vă întreb: cât costă un bilet de autobuz pe o săptămână în Londra? Nu de alta, dar am auzit astăzi niște sume care îmi depășesc așteptările. Gen 40 de lire sterline pentru un bilet de autobuz pe toate liniile timp de o săptămână. Bineînțeles că aș fi putut căuta pe Google răspunsul, dar sigur voi îmi puteți explica mai bine cât costă și în funcție de ce. Mulțumesc și salutări tuturor!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Întrebare pentru românii din Anglia”

  1. O calatorie e 1.40 lire , dupa trei calatorii cu autobuzul…a patra si restul sunt gratuite(consumat pe oyster – cartela 4.50). La metrou e diferit, daca alegi de exemplu sa calatoresti prin zona 1,2.3.4.5. te poate ajunge 50 lire pe saptamana abonamentul. Daca vii doar in vizita e mai simplu sa alegi pe zi un abonament potrivit drumurilor tale. Carmen

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend