Instalează aplicația eMAG acum și ai acces mai rapid la Revoluția Prețurilor

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Nu știu dacă știți sau nu, dar începe Revoluția Prețurilor la eMAG. Timp de 3 zile, în perioada 23-25 iunie 2015 (inclusiv), vor fi reduceri imense la eMAG, similare ca valoare cu reducerile de Black Friday.

Mai exact, reduceri de până la 50% la toate tipurile de produse care se comercializează pe eMAG de la telefoane, tablete, electrocasnice, cărți, jucării și până la îmbrăcăminte, încălțăminte și cosmetice.

Partea faină e că dacă instalezi aplicația eMAG pe tableta sau smartphone-ul tău cu iOS sau Android, vei avea acces prioritar la oferte, cu o oră mai devreme. Poți descărca aplicația eMAG pentru Android de aici și pentru iOS de aici.

Și ca să vedeți că reducerile cu adevărat substanțiale la anumite tipuri de produse, vă dau și câteva exemple. iPad Mini 16 GB va costa 899,99 lei în loc de 1.199,99 lei, combina frigorifică Samsung, 288 l, Clasa A+, Full No Frost, Argintiu redusă cu 36%, adică la 1.599,99 lei sau TV-uri Samsung de 80 cm la 1049,99 lei. Iar astea sunt doar câteva.

Însă pentru a pune mâna pe cele mai bune oferte încă de la prima oră, instalează aplicația eMAG acum, ca să ai o oră în plus la dispoziție pentru a vedea ofertele. Spor la shopping și distracție plăcută la Revoluție :)

eMAG Revolutia Preturilor


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

7 comentarii la „Instalează aplicația eMAG acum și ai acces mai rapid la Revoluția Prețurilor”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.