Informaţia face diferenţa

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Hai să vedem cu ce surprize se va finaliza această campanie Radio România. Ar fi frumos ca acest post de radio să se reinventeze și să ajungă din nou în topul preferințelor românilor. Citez din comunicatul de presă: Lumea se schimbă minut de minut. În fiecare zi, în fiecare oră, Radio Romania te actualizează cu cele mai proaspete informaţii despre subiectele fierbinţi ale zilei, dar şi cu informaţii de interes global. Misiunea Radio Romania este să ofere ascultătorilor săi știri de ultima oră, bine documentate și de interes major. Din oră în oră, postul de radio al tuturor românilor oferă informații actualizate, iar la orele 7:00, 10:00, 13:00, 16:00, 18:00 și 22:00 ai știri pe larg. Cu știri și muzică, Radio Romania este mai mult decât te aștepți! Poți să afli mai multe de pe pagina de Facebook Radio Romania, www.facebook.com/RadioRomania sau să intri pe site-ul romania-actualitati.ro.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Informaţia face diferenţa”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend