În seara asta poți să faci un bine la Gala Caritabilă Nemo

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Niciodată nu e prea târziu să vă anunț de un asemenea eveniment. Are loc azi (vineri) începând cu ora 19:00 la Amiro Events pe Str. Traian Nr. 30.

NEMO este un proiect caritabil la care s-au alăturat mai mulți e oameni ce au vrut să ofere o șansă în plus copiilor cu Paralizie Cerebrală Infantilă (PCI).

Toate fondurile strânse în urma Galei Caritabile se îndreaptă către echiparea Centrului Regional de Recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii “Vasile Alexandru Galați”.

Evenimentul a adunat mulți parteneri. Vor fi licitații pentru serviciile acestora, iar toate fondurile strânse vor ajunge în scop caritabil cauzei. Se va putea licita pentru cursuri de dans, ședințe foto, zboruri de agrement, balneofizioterapie, picturi, icoane, bijuterii, rochii, etc.

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook Gala Caritabilă Nemo

Evenimentul este organizat de Asociația Mă bucur de viață! în parteneriat cu Cluburile Rotary din Galați.

Bilet: 250 ron/persoană (include acces la spectacol cu muzică live și momente artistice, cină festivă, acces la licitație).

Dress code: Black Tie

Pentru bilete și donații, puteți suna la: 0766.416.860 / 0771.778.890 / 0749.191.926 sau trimite e-mail la [email protected]

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend