În seara asta poți să faci un bine la Gala Caritabilă Nemo

Niciodată nu e prea târziu să vă anunț de un asemenea eveniment. Are loc azi (vineri) începând cu ora 19:00 la Amiro Events pe Str. Traian Nr. 30.

NEMO este un proiect caritabil la care s-au alăturat mai mulți e oameni ce au vrut să ofere o șansă în plus copiilor cu Paralizie Cerebrală Infantilă (PCI).

Toate fondurile strânse în urma Galei Caritabile se îndreaptă către echiparea Centrului Regional de Recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii “Vasile Alexandru Galați”.

Evenimentul a adunat mulți parteneri. Vor fi licitații pentru serviciile acestora, iar toate fondurile strânse vor ajunge în scop caritabil cauzei. Se va putea licita pentru cursuri de dans, ședințe foto, zboruri de agrement, balneofizioterapie, picturi, icoane, bijuterii, rochii, etc.

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook Gala Caritabilă Nemo

Evenimentul este organizat de Asociația Mă bucur de viață! în parteneriat cu Cluburile Rotary din Galați.

Bilet: 250 ron/persoană (include acces la spectacol cu muzică live și momente artistice, cină festivă, acces la licitație).

Dress code: Black Tie

Pentru bilete și donații, puteți suna la: 0766.416.860 / 0771.778.890 / 0749.191.926 sau trimite e-mail la asociatiamabucurdeviata@gmail.com.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.