Îmi iubesc jobul

Da, pot să declar asta oricui şi oricând: îmi iubesc jobul! Întrebam aici dacă îţi iubeşti jobul sau nu şi probabil în acel articol vă va fi mai uşor să vă daţi un răspuns la o astfel de întrebare.

Cel mai frumos lucru în viaţă este să iubeşti ceea ce faci şi atunci ajung la vorba naşului meu: viaţa-i frumoasă! Chiar e!

Îmi iubesc jobul pentru că mă confrunt în fiecare zi cu situaţii noi care îmi pun la încercare creativitatea, flexibilitatea şi capacitatea de relaţionare.

Îmi iubesc jobul pentru că de-a lungul timpului am întâlnit oameni de la care să am ce învăţa, iar unii dintre ei îmi servesc şi acum drept exemplu în viaţă.

Îmi iubesc jobul pentru că am libertatea să mă afirm şi să-mi pun în valoare cunoştinţele, potenţialul şi pasiunea cu care obişnuiesc să fac lucrurile.

Îmi iubesc jobul pentru că nu mai am nevoie să fiu motivat de alţii şi mă pot motiva uşor prin propriile rezultate.

Îmi iubesc jobul pentru că mi-l desfăşor într-un mediu corect şi securizat. Într-un mediu în care ştiu foarte bine la ce să mă aştept când lucrurile nu merg aşa cum trebuie, dar într-un mediu în care ştiu că mă simt apreciat atunci când sunt performant (pe cifre) şi nimic altceva.

Eu îmi iubesc jobul şi pot să declar asta oricând, oricui şi oriunde.

Voi ce puteţi spune despre jobul vostru? O faceţi cu pasiune? Merită? Simţiti că sunteţi apreciaţi şi că faceţi ceea ce vă place?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

8 Comments

 • tataraseni

  Reply Reply 20/04/2012

  Si eu imi iubesc jobul pana la un punct: acel punct in care nu mai reusesc sa ma inteleg cu oamenii indiferent cat le-ai explicat ca unele lucruri fie nu pot fi facute asa cum vor ei, fie nu vor da rezultatele asteptate daca se respecta mofturile…

 • MadMike

  Reply Reply 20/04/2012

  Si eu imi iubesc job-ul, si culmea, tot pana intr-un punct, acolo unde oricat ai incerca sa spui ca solutia ta e mai buna, cea a clientului pare de fapt ideala deoarece el e clientul.
  Unii inca merg pe principiul „Clientul nostru, stapanul nostru”. Cum zice el, asa se face. Mi-e sila!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/04/2012

   Corect. Clientul nostru, partenerul nostru. In nici un caz stapanul.

 • d-petre

  Reply Reply 21/04/2012

  Ca sa iti iubesti job-ul trebuie indeplinite mai multe conditii … locul unde-l practici, colegii etc.
  Deocamdata inca fac ce-mi place – muncesc pentru mine – dar pana la urma mai depinde si de rentabilitatea.

 • d-petre

  Reply Reply 21/04/2012

  Total off topic

  GSMRO.ro e abandonat de tot ?
  De 5 zile niciun articol … pacat.

 • Yamasha

  Reply Reply 22/04/2012

  Eu imi iubesc jobul, imi plac colegii, dar nu prea imi plac regulile impuse de noii sefi…cat de curand cred ca schimb locatia…:)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 22/04/2012

   Înseamnă că nu îţi iubeşti jobul în totalitate :). Sper să găseşti ceva care să te mulţumească.

Leave A Response

* Denotes Required Field