Imagine Leadership – Conferință de business, leadership și antreprenoriat

Anul trecut am fost și eu speaker la eveniment. Vă invit să afalți detaliile de anul aceasta.

Anul acesta în noiembrie, va avea loc conferința Imagine Leadership marca AIESEC în Galați.

Imagine Leadership este o conferință care va avea ca audiență studenții și elevii din Galați ce vor să se dezvolte și să capete experiență în leadership, business și antreprenoriat.

Conferința va aduce laolaltă tineri entuziaști şi speakeri de excepție pentru a împărtaşi experienţe profesionale, poveşti de viaţă, ce înseamnă să fii un lider adevărat, cum să-ţi conduci eficient echipa, ce este motivaţia şi cât de imporantă este aceasta.

Timp de trei zile studenții și elevii ce se vor participa vor avea șansa de a asculta și învăța de la unii dintre cei mai remarcabili speakeri din Galați.
Conferința se va desfășura pe 6,7 și 8 noiembrie în cadrul Clubului Arcelor Mittal, situat în Ţiglina 1, lângă Parcul „Orășelul Copiilor”. Prima zi de conferință se numește ”My business, your business”, a doua ”Become a business man” și a treia zi va fi consacrată workshop-urilor. Conferința de anul acesta este special datorită celor două workshop-uri ce vor ajuta participanții să pună în aplicare tot ce au învățat în cele două zile de sesiuni. La conferință vor fi prezenți 15 speakeri care vor livra sesiuni din domeniul resurselor umane, marketing, vânzări și finanțe.

Înscrie-te acum la cea mai tare conferință din această toamnă! Date de contact:

Andrei Alexandru Panait
Vice Presedinte Marketing
Telefon: +(40) 755 215 135
Email: andreipanait@aiesecgalati.ro

Website: http://imagineleadership.ro

Cover-Imagine-Leadership2-01-1030x381

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.