Ilinica Vandici lansează în Galați o gamă de produse non-toxice pentru păr

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Mă bucur că săptămâna asta voi avea ocazia să o revăd pe Ilinca Vandici, o persoană deosebită pe care am avut ocazia să o cunosc la deschiderea oficială aBeauty Clinique Timișoara.

Ilinica Vandici, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” și stiliștii săi vin la GLASS Beauty House Galați vineri, pe 7 iunie la ora 17:00, pentru a lansa gama de produse non-toxice de lux în cadrul acestui salon.

În cadrul evenimentului, Ilinca Vandici va prezenta produsele non-toxice pe care ea le folosește pentru a avea mereu o imagine perfectă.

Sunt așteptați la eveniment toate persoanele care își doresc să afle trendurile verii în materie de culori și stiluri ale părului. Vor fi discuții profesionale despre cum să ai un păr lung și sănătos, cu o culoare impecabilă.

În plus, fiecare invitat va primi un cadou din partea GLASS Beauty House Galați plus reduceri speciale valabile doar în ziua evenimentului.

De asemenea, în cadrul evenimentului participanții vor putea realiza o precomandă pentru noul tău look. Este o ocazie unică ca participanții să beneficieze de consultanța celor mai buni stiliști care vor crea o formulă unică pentru ei și personalitatea lor. Practic, vor discuta direct cu Ilinca Vandici și stiliștii săi despre secretele lor de frumusețe.

Participarea la eveniment este gratuită și implică înscrierea pe site-ul salonului GLASS Beauty House. După înscriere, participarea va fi confirmată doar dacă gazdele de la salonul GLASS mai au locuri disponibile.

Evenimentul este dedicat persoanelor care își doresc cea mai înaltă calitate pentru părul lor, de la rădăcină până la vârf.

Cine dorește să petreacă după-amiaza cu stil împreună cu Ilinca Vandici, vineri, 7 iunie de la 17:00 la 19:00, la salonul GLASS Beauty House Galați, își poate manifesta interesul pentru eveniment completând formularul de pe siteul SalonGlass.ro.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Ilinica Vandici lansează în Galați o gamă de produse non-toxice pentru păr”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend