Idei practice de cadouri pentru Valentine`s Day

Ca de obicei, cei de la eMAG au împărțit opțiunile de cadouri pentru Valentine`s Day în niște categorii foarte ușor de parcurs. Livrările se fac în țară de pe o zi pe alta, așa că orice comandă realizată până joi la amiază sosește la timp de Valentine`s Day. Categoriile de inspirație și idei practice de cadouri sunt următoarele:

Valentine`s Day nu e o sărbătoare autentic românească, știu. Listele de idei pot fi folosite doar de cei care sărbătoresc Valentine`s Day pe 14 februarie sau de cei care vor sărbători Dragobetele pe 24 februarie. În ambele cazuri, vorbim de sărbători ale iubirii (teoretic), așa că… numai de bine :)

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Adrian

  Reply Reply 09/02/2015

  Mai găseşti şi pe rolplant.ro idei interesante de cadouri. Exisă o campanie şi în profitshare pentru ele (Love Week). Te invit să le descoperi!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 09/02/2015

   Mulțumesc Adrian. La voi observ că se pot face campanii cu link direct prin Fb Ads. Ai ceva vizualuri pentru afiliați?

   • Adrian

    Reply Reply 11/02/2015

    Salut, Momentan sunt realizate doar bannere pentru aplicaţie. Spune-mi ce ai nevoie de la noi.

 • Lospa

  Reply Reply 10/02/2015

  Mda, la o zi in doi se recomanda carti. Eu ma bazam pe ceva mai in pas cu tehnologia.

 • Bijuterii. Sau lasati-i sotiei cardul si PIN-ul, ca se descurca ea. ;)

Leave A Response

* Denotes Required Field