Daca accelerezi cand esti depasit, trebuie sa afli ca esti un mare idiot

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Este cât se poate de clar stipulat în legislația rutieră că nu se accelerează când ești depășit. Nu trebuie să încetinești, nu e cazul. Însă sub nici o formă nu accelera ca boul când te depășește cineva. Dacă ești un tip orgolios, deși orgoliul are viață scurtă și din păcate o poate scurta și pe a altora (nevinovați), poți să depășești după ce ești depășit. Iar dacă te-ai băgat și ca idiotul în fața cuiva și accelerezi cu disperare ca să nu te depășească lumea, meriți să ți se întâmple una din chestiile date ca exemplu de obicei pe piticigratis.com. Faptul că nu te-ai uitat în accesoriile alea numite oglinzi retrovizoare nu te scuză de absolut nimic.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Daca accelerezi cand esti depasit, trebuie sa afli ca esti un mare idiot”

  1. Am făcut-o in primul an de condus cu un scuterist. S-a ținut după mine, mi-a zis câteva vorbe și a plecat. A fost prima și ultima dată când am accelerat când eram depășit. Aș vrea să ma reîntâlnesc cu el să-i strâng mâna :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend