Acceleratia in depasire

Daca accelerezi cand esti depasit, trebuie sa afli ca esti un mare idiot

Este cât se poate de clar stipulat în legislația rutieră că nu se accelerează când ești depășit. Nu trebuie să încetinești, nu e cazul. Însă sub nici o formă nu accelera ca boul când te depășește cineva. Dacă ești un tip orgolios, deși orgoliul are viață scurtă și din păcate o poate scurta și pe a altora (nevinovați), poți să depășești după ce ești depășit. Iar dacă te-ai băgat și ca idiotul în fața cuiva și accelerezi cu disperare ca să nu te depășească lumea, meriți să ți se întâmple una din chestiile date ca exemplu de obicei pe piticigratis.com. Faptul că nu te-ai uitat în accesoriile alea numite oglinzi retrovizoare nu te scuză de absolut nimic.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

  • Sorin

    Reply Reply 10/02/2015

    Just !

  • Daniel

    Reply Reply 10/02/2015

    Am făcut-o in primul an de condus cu un scuterist. S-a ținut după mine, mi-a zis câteva vorbe și a plecat. A fost prima și ultima dată când am accelerat când eram depășit. Aș vrea să ma reîntâlnesc cu el să-i strâng mâna :)

Leave A Response

* Denotes Required Field