Huawei P10 Lite la 999 lei și Samsung J5 la 1.009 lei

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Cei de la aMobi.ro fac o campanie de vară pentru persoane juridice. Astfel, au câtva modele de telefoane care se regăsesc cu preț redus aici. Printre ele am remarcat reduceri uriașe (de fapt, cele mai bune prețuri din piață) la:

aMobi.ro este un magazin online operat de către grupul Agress Business Company și puteți achiziționa cu încredere produse de la ei. Puteți opta fără probleme pentru plata ramburs la livrare cu verificare. De altfel, telefoanele menționate anterior mi-au stat și mie astăzi pe birou un pic :)

Oferta Smartphones

Vă rog să dați share acestui articol și prietenilor voștri. Nu de alta, dar e o ofertă cum mai rar găsești și e păcat să nu ajuți un prieten care oricum dorea să-și cumpere un astfel de smartphone.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Huawei P10 Lite la 999 lei și Samsung J5 la 1.009 lei”

  1. În altă ordine de idei cum pot edita un comentariu pentru completări? Căci vreau să spun din experiența proprie și personală că seria J de la Samsung nu se merită nici gratuit.

    De ce s-a mers pe Presta Shop și nu ceea ce e folosit pentru aBeauty? Programul Operațional Sectorial e ca nuca în perete unde e acum, ar merge pus în footer.

    Răspunde
    • Nu m-am ocupat eu de proiect. E un proiect lansat prin 2013-2014 parcă și pe vremea aia eu nu aveam treabă cu web developmentul în cadrul grupului. Momentan nu mă ocup în continuare eu :)

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend