Cei de la aMobi.ro fac o campanie de vară pentru persoane juridice. Astfel, au câtva modele de telefoane care se regăsesc cu preț redus aici. Printre ele am remarcat reduceri uriașe (de fapt, cele mai bune prețuri din piață) la:

aMobi.ro este un magazin online operat de către grupul Agress Business Company și puteți achiziționa cu încredere produse de la ei. Puteți opta fără probleme pentru plata ramburs la livrare cu verificare. De altfel, telefoanele menționate anterior mi-au stat și mie astăzi pe birou un pic :)

Oferta Smartphones

Vă rog să dați share acestui articol și prietenilor voștri. Nu de alta, dar e o ofertă cum mai rar găsești și e păcat să nu ajuți un prieten care oricum dorea să-și cumpere un astfel de smartphone.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "Huawei P10 Lite la 999 lei și Samsung J5 la 1.009 lei"

  • Postolachi Dumitru

   La eMAG zilele acestea Huawei P10 Lite este tot 999 de lei și poate fi cumpărat și pe persoană fizică.

  • Postolachi Dumitru

   În altă ordine de idei cum pot edita un comentariu pentru completări? Căci vreau să spun din experiența proprie și personală că seria J de la Samsung nu se merită nici gratuit.

   De ce s-a mers pe Presta Shop și nu ceea ce e folosit pentru aBeauty? Programul Operațional Sectorial e ca nuca în perete unde e acum, ar merge pus în footer.

   • Gabriel Ursan

    Nu m-am ocupat eu de proiect. E un proiect lansat prin 2013-2014 parcă și pe vremea aia eu nu aveam treabă cu web developmentul în cadrul grupului. Momentan nu mă ocup în continuare eu :)

  • Un pret destul de bun.

Comentează la acest articol