Oferta Smartphones

Huawei P10 Lite la 999 lei și Samsung J5 la 1.009 lei

Cei de la aMobi.ro fac o campanie de vară pentru persoane juridice. Astfel, au câtva modele de telefoane care se regăsesc cu preț redus aici. Printre ele am remarcat reduceri uriașe (de fapt, cele mai bune prețuri din piață) la:

aMobi.ro este un magazin online operat de către grupul Agress Business Company și puteți achiziționa cu încredere produse de la ei. Puteți opta fără probleme pentru plata ramburs la livrare cu verificare. De altfel, telefoanele menționate anterior mi-au stat și mie astăzi pe birou un pic :)

Oferta Smartphones

Vă rog să dați share acestui articol și prietenilor voștri. Nu de alta, dar e o ofertă cum mai rar găsești și e păcat să nu ajuți un prieten care oricum dorea să-și cumpere un astfel de smartphone.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • La eMAG zilele acestea Huawei P10 Lite este tot 999 de lei și poate fi cumpărat și pe persoană fizică.

 • În altă ordine de idei cum pot edita un comentariu pentru completări? Căci vreau să spun din experiența proprie și personală că seria J de la Samsung nu se merită nici gratuit.

  De ce s-a mers pe Presta Shop și nu ceea ce e folosit pentru aBeauty? Programul Operațional Sectorial e ca nuca în perete unde e acum, ar merge pus în footer.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 09/08/2017

   Nu m-am ocupat eu de proiect. E un proiect lansat prin 2013-2014 parcă și pe vremea aia eu nu aveam treabă cu web developmentul în cadrul grupului. Momentan nu mă ocup în continuare eu :)

 • Un pret destul de bun.

Leave A Response

* Denotes Required Field