Huawei P10 Lite la 999 lei și Samsung J5 la 1.009 lei

Cei de la aMobi.ro fac o campanie de vară pentru persoane juridice. Astfel, au câtva modele de telefoane care se regăsesc cu preț redus aici. Printre ele am remarcat reduceri uriașe (de fapt, cele mai bune prețuri din piață) la:

aMobi.ro este un magazin online operat de către grupul Agress Business Company și puteți achiziționa cu încredere produse de la ei. Puteți opta fără probleme pentru plata ramburs la livrare cu verificare. De altfel, telefoanele menționate anterior mi-au stat și mie astăzi pe birou un pic :)

Oferta Smartphones

Vă rog să dați share acestui articol și prietenilor voștri. Nu de alta, dar e o ofertă cum mai rar găsești și e păcat să nu ajuți un prieten care oricum dorea să-și cumpere un astfel de smartphone.

4 comentarii la „Huawei P10 Lite la 999 lei și Samsung J5 la 1.009 lei”

  1. În altă ordine de idei cum pot edita un comentariu pentru completări? Căci vreau să spun din experiența proprie și personală că seria J de la Samsung nu se merită nici gratuit.

    De ce s-a mers pe Presta Shop și nu ceea ce e folosit pentru aBeauty? Programul Operațional Sectorial e ca nuca în perete unde e acum, ar merge pus în footer.

    Răspunde
    • Nu m-am ocupat eu de proiect. E un proiect lansat prin 2013-2014 parcă și pe vremea aia eu nu aveam treabă cu web developmentul în cadrul grupului. Momentan nu mă ocup în continuare eu :)

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.