Hotel Hera Predeal cu bune și cu rele

Am fost câteva zile la munte și ne-am cazat la hotelul Hera din Predeal împreună cu un grup de prieteni. Hotelul Hera din Predeal este un hotel de 3 stele situat relativ bine. La 10 lei de mers cu taxiul până la pârtia Clăbucet (scriam aici de ce nu merită să mergi cu mașina). La 10 minute de complexul Trei Brazi. Este un hotel ce se laudă cu dotări precum piscină, saună și restaurant. Voi detalia despre fiecare aspect. Voi începe cu părțile bune despre hotelul Hera.

Temperatura din camere este ok. Nu e nici prea frig, nici prea cald. Personalul este super. Toată lumea îți zâmbește și este dispusă să te ajute. În afară de un mic incident la restaurant pe care l-au avut prietenii noștri cu un ospătar, nu au fost probleme. Nota 10 pentru personalul de la Hera care se străduiește.

Am specificat de la bun început că hotelul Hera este un hotel de 3 stele pentru că știu la ce să mă aștept de la un astfel de hotel. Ar fi culmea să vrei servicii de 4 sau 5 stele pentru prețul de 3 stele. Numai că te aștepți ca lucrurile de bază să funcționeze indiferent unde te duci. Noi am stat la camera 002. Prietenii noștri la camera 003. Exceptând gălăgia pe care ți-o asumi când stai la parter, totul a fost ok la noi în cameră. Însă la camera 003 (prietenii noștri merg de ani de zile) există vechi probleme nerezolvate. Precum vasul de WC la care trebuie să te chinui la clapetă să se adune apa în bazin. Sau una dintre ferestre care nu se închide etanș și trebuie găsite niște ”soluții personalizate”.

Aș fi cârcotaș să nu mai menționez încă un aspect pozitiv. Nu ne-au mai dat cameră cu balcon, așa cum trebuia. Așa că am primit un voucher de 10% reducere la restaurant.

În rest, am fost la piscină o singură dată. Pentru că după aia au închis-o. E drept, piscina avea nevoie de reparații capitale pentru că putea să cadă tavanul pe tine. Tocmai de aia au închis-o. Ne-au oferit acces la o altă piscină de la Confort Suites. La 200 de metri distanță. Dar nu mai era același confort cu deplasarea. Urcă în mașină, mergi până acolo, schimbă-te, frig etc.

N-am mai mers. Deci, un serviciu plătit de care nu am beneficiat. Plus că acolo la Confort Suites era super aglomerat iar piscina mult mai mică. În schimb, sauna ok. Trebuie să vorbești înainte ca să o deschidă, dar era ok. O altă problemă e la restaurant. Mâncarea e bunicică/acceptabilă. Și în primele două seri a venit repede. Dar după aia a fost cam aiurea. Un singur bucătar cu un ajutor de bucătar plus doi ospătari care făceau și treabă de bar. Mâncarea venea super greu. Într-o seară am așteptat și o oră jumate ca să vină. Așa că prietenii noștri au deschis o pungă de semințe cât așteptau. Și li s-a făcut observație pentru treaba asta că ”e totuși un restaurant”. Înțeleg ideea, dar dacă ”e totuși un restaurant”, mâncarea ar fi trebuit să fie servită în circa 30 de minute, nu în aproape două ore. Timp în care vii tu și dai ceva de ronțăit la masă ca să treacă timpul mai ușor clienților, nu să le faci observație.

Acestea fiind zise, eu m-aș mai duce în continuare la hotelul Hera din Predeal dacă își repară lipsurile. Repet, nimeni nu are pretenția de la un hotel de 3 stele să ofere servicii de 4 stele, dar măcar lucrurile estențiale să funcționeze. Sunt convins că și managerul și le știe pe ale lui, costuri, logistică etc., dar experiența clientului primează, nu explicațiile. Eu sunt un tip care înțelege explicațiile oamenilor, pentru că mă pun în pielea lor. Dar nu la infinit.

Piscina Hotel Hera Predeal

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Hotel Hera Predeal cu bune și cu rele”

 1. Nu intru în detalii, noi am fost la Orizont, tot în Predeal. Ai review-ul meu aici http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g315906-d1637861-r344055742-Orizont_Hotel-Predeal_Brasov_County_Central_Romania_Transylvania.html#review344055742 . O experiență semnificativ mai bună decât a ta. Aș fi curios să aflu cât ai plătit pe sejur, asta ca să fac o comparație…
  S-ar părea că în România primești servicii cu o stea în minus față de cât plătești. Ceea ce nu e ok.

  Răspunde
  • Am plătit 270 lei pe noapte pentru 2 persoane + copilul de 3 ani jumate. Era un fel apartament: dormitor + sufragerie. Cu ocazia asta mi-am adus aminte că în sufragerie nu funcționa televizorul.

   Răspunde
   • Noi cu 75 în plus față de voi. Dar piscina e încălzită, sauna, și în general tot spa-ul, funcțională și deloc aglomerată cu personal amabil. După o zi pe pârtie o oră la piscină, sauna și băi cu gheață te fac să te simți alt om… Faza cu liftul de la Hotel Orizont care nu avea verificarea făcută din iulie m-a cam răcit. E un aspect pe care mi-e greu să-l trec cu vederea.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.