Hotel Alpin Poiana Braşov

În cazul în care cauţi o soluţie de cazare în Poiana Braşov, hotelul Alpin ar putea fi o soluţie demnă de luat în seamă. E drept că suntem deja intraţi destul de bine în luna decembrie şi există şanse mari să nu mai prindeţi nimic decent pentru a vă caza în Poiană, însă hotel Alpin Poiana Braşov este încă o variantă.

Am să vă spun şi de ce.

Având în vedere că acest hotel oferă un număr total de 730 de locuri de cazare, s-ar putea să mai fie încă şanse de a găsi cazare acolo. Hotel Alpin Poiana Braşov are 144 de camere şi 114 apartamente, iar aceste statistici îl poziţionează pe primul loc în Poiana Braşov, în ceea ce priveşte capacitatea de cazare.

Citez din descrierea online a hotelului:

Apartamentele sunt compuse din 2 dormitoare fiecare cu baie proprie (una cu dus si una cu jacuzzi, cu uscator de par, sapun, sampon etc), un living mare si spatios (cu canapea si fotolii, masa cu scaune, comoda cu tv) si o terasa mare cu masa si scaune.

Camerele duble de asemenea au in dotare mobilier din lemn masiv, televizor, minibar, baie cu uscator de par, terasa.

Pentru relaxare, turistii sunt asteptati in centrul Spa Vitarium unde exista: piscina semi-olimpica incalzita, jacuzzi, sala fitness cu antrenor, sauna, masaj si reflexoterapie.. Pentru copii exista un loc de joaca interior si un altul exterior bine echipat.

Masa poate fi servita in restaurantul “A Propos” inaugurat in 2010, ce serveste preparate culinare franceze si in restautantul clasic “Tosca” unde se pot degusta vinuri din podgorii renumite, recomandate de somelierul restaurantului.

Hotelul dispune de parcare gratuita, internet wi-fi gratuit in spatiile comune si in camere, Centru de conferinte (cu 38 de sali de diferite capacitati, 10-500 locuri).

Iată şi câteva fotografii

Mie mi se pare o soluţie de cazare foarte bună, indiferent că te duci acolo cu prietenii, cu iubita/amanta :) sau chiar cu întreaga familie.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.