Hai să zic și eu despre domeniile .ro

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Recunosc că nu am intrat în detalii, deci nu dați cu pietre :). Înțeleg doar că se intenționează ca domeniile .ro să fie plătite de utilizatori anual. Deci treaba cu “pe viață” cade. Foarte bine. Contează doar cum se implementează acest proiect de lege (atenție, e doar la stadiul de proiect). Dacă ar fi după umila mea părere aș face totul cât mai simplu. Adică, ți-ai luat domeniu .ro în 2013 sau mai devreme (nu contează că e din 199*)? Ok, vei plăti anual cât se va percepe de când intră în vigoare proiectul de lege dacă vrei să-ți păstrezi domeniul. Normal că vei avea prioritate în a-l păstra pentru că tu îl deții (așa o văd eu). Dacă nu vrei să mai plătești, ok, se pune la liber după o anumită perioadă de timp. Sunt prea mulți care țin aiurea domenii .ro pe care le-au cumpărat cu scopul de a le vinde da spre folosință gratuit ulterior, iar dacă tot e pe viață nene, hai să le ținem la nesfârșit. Nu. Nicăieri în lume nu cred că se mai practică treaba cu “pe viață” la domenii. Este timpul să intrăm în rândul lumii, dar fără rahaturi gen plăți retroactive sau de cât timp am domeniul. Când e aproape să expire, tu (proprietarul actual) să fii cel care are dreptul să-și prelungească subscribția cu 3 luni înainte. Poate mi-a scăpat mie ceva din aceste discuții, așa că dați-mi un comentariu cu scenarii sau ipoteze.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Hai să zic și eu despre domeniile .ro”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend