Câștigători concursuri blog

S-a împlinit perioada de desfășurare a câtorva concursuri de pe www.GabrielUrsan.ro, așa că în prag de Moș Nicolae m-am gândit să vă fac o surpriză plăcută și să anunț câștigătorii a trei concursuri care s-au desfășurat la mine pe blog. Bine, e drept că e o surpriză plăcută doar pentru câștigători, dar asta nu înseamnă că nu merită să rămâneți în continuare abonați la newsletter și pentru alte concursuri frumoase. În ordinea concursurilor am să public și câștigătorii. Aceștia au fost aleși prin tragere la sorți din lista de abonați, folosindu-se sistemul clasic Random.org. Îi felicit pe toți cei care au câștigat și îi rog să lase eventual un comentariu la acest articol în care să ne spună ce vor face cu premiul. Eu îi voi contacta pe fiecare în parte pe mail ca să-mi ofere o adresă de livrare.

Câștigă o experiență Originalo

 1. Pachet Originalo Nature Escape – Ciprian – adresă mail: ciprian.f*****@gmail.com
 2. Pachet Originalo Special Moments – Emilia – adresă mail: adria**@m********.ro
 3. Pachet Originalo Special Moments – Dora-Ramona – adresa mail: scve*****@yahoo.com

Câștigă o pereche de căști Marshall Minor

 1. Georgiana – adresă mail: georgiana.****@gmail.com

Am de dat o boxă bluetooth Allview S-Bass

1. Iulian G. – adresă mail: iulian@re********.net

Cam asta ar fi. Sper că am reușit să fac pe cineva fericit astăzi. Câștigătorii vor primi în cursul zilei de astăzi un e-mail de la mine.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

 • Iulian G.

  Reply Reply 05/12/2013

  Mulțam! Este primul concurs online câștigat. Felicitări pentru concursurile organizate!

 • Aghinitei maria

  Reply Reply 06/12/2013

  FELICITAEI IULIAN SI GEORGIANA!

Leave A Response

* Denotes Required Field