A început votul pentru Gala Națională a Voluntarilor

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Votul online a început și îți poți vota favoriții aici. Citez din comunicatul de presă: În fiecare an spunem MULȚUMESC voluntarilor la Gala Națională a Voluntarilor – singura competiție națională aflată la a 3-a ediție ce recunoaște public și premiază meritele voluntariatului în România. Alături de Ambasadorii noștri – Raed Arafat, Margareta Pâslaru, Damian Drăghici, Călin Goia, Valeria Racila van Groningen, Marius Manole, Irina Păcurariu și Zoli Toth, precum și de alte personalități publice sau experți români implicați în competiție, aducem rezultatele organizațiilor neguvernamentale în atenția publicului larg. Conceptul evenimentului din acest an este cu temă sportivă (Olimpiada Voluntarilor), iar Gala va avea loc în data de 12 decembrie 2013 la Arenele B.N.R. Competiția din acest an se desfășoară cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, Reprezentanței Comisiei Europene la București și Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale. În seara de gală vom avea și o expoziție sportivă cu medalii și trofee obținute de sportul romanesc, pentru a promova meritele și reușitele acestuia în decursul anilor.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend