Greenpeace recrutează voluntari în Galați

Galați 16 August 2013 – Greenpeace recrutează voluntari în Galați până pe 21 august 2013. Persoanele care vor să devină voluntari Greenpeace sunt invitate să completeze aici formularul de înscriere. Persoanele care sunt membre în partide politice nu pot deveni voluntari Greenpeace. Mai multe informații despre ce presupune activitatea de voluntariat se regăsesc detaliat pe www.greenpeace.ro.

După primirea și analizarea aplicațiilor, va urma o întâlnire introductivă, în data de 24 august. Detaliile vor fi furnizate în timp util participanților selectați.

Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucureşti, Alba Iulia și Galați.

Greenpeace este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, prezentă în peste 40 de ţări din Europa, America de Nord şi Sud, Asia şi Pacific. Greenpeace acţionează şi în România, implicându-se în protecţia mediului şi derulând campanii în diferite domenii: schimbări climatice, protejarea pădurilor, agricultura ecologică, promovarea eficienţei energetice, a energiei regenerabile s.a.

Informații de contact:

Lorena Stoica, coordonator de voluntari Greenpeace România, lorena.stoica@greenpeace.ro, 0736.619.100

Irina Bandrabur, ofițer de presă Greenpeace România, irina.bandrabur@greenpeace.ro, 0720780363

Vă recomand să contactați echipa Greenpeace România pentru mai multe detalii.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.