Goanga noua: Facebook va introduce de la 1 noiembrie o taxa de 2.99 dolari pe luna

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Vedeți că umblă pe net o știre conform căreia Facebook va introduce o taxă de 2.99 dolari pe lună pentru fiecare utilizator, motivând costurile ridicate de operare care ar putea duce la închiderea Facebook. Este pur și simplu o goangă, nu vă agitați. Știrea falsă apare aici, pe un site cunoscut drept generator de caterincă, mai ales prin prisma faptului că promovează intens stoparea masturbării sau chestii de genul ăsta :). Deși nu mi-ar fi displăcut ideea, deoarece astfel s-ar mai fi curățat Facebook-ul de ”diverși”, Facebook nu va cere nici o taxă lunară de folosire. Doar bucurați-vă de glumă și atât. Facebook rămâne gratis multă vreme.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „Goanga noua: Facebook va introduce de la 1 noiembrie o taxa de 2.99 dolari pe luna”

  1. Am exclusivitate pe .ro asa ca pot oferi reducere – pana la sfarsitul lunii e la doar 0,99 $ / pe luna cu conditia sa se plateasca pe minimum doi ani … sa dau si contul ? :)

    Răspunde
  2. Am dat si eu share acelei stiri.. :) evident n-am crezut-o, dar mi-ar fi placut sa genereze panica printre aia de cred astfel de chestii.. Se mai rareste facebook-ul de cocalari. :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend