Goanga noua: Facebook va introduce de la 1 noiembrie o taxa de 2.99 dolari pe luna

Vedeți că umblă pe net o știre conform căreia Facebook va introduce o taxă de 2.99 dolari pe lună pentru fiecare utilizator, motivând costurile ridicate de operare care ar putea duce la închiderea Facebook. Este pur și simplu o goangă, nu vă agitați. Știrea falsă apare aici, pe un site cunoscut drept generator de caterincă, mai ales prin prisma faptului că promovează intens stoparea masturbării sau chestii de genul ăsta :). Deși nu mi-ar fi displăcut ideea, deoarece astfel s-ar mai fi curățat Facebook-ul de ”diverși”, Facebook nu va cere nici o taxă lunară de folosire. Doar bucurați-vă de glumă și atât. Facebook rămâne gratis multă vreme.

5 comentarii la „Goanga noua: Facebook va introduce de la 1 noiembrie o taxa de 2.99 dolari pe luna”

  1. Am dat si eu share acelei stiri.. :) evident n-am crezut-o, dar mi-ar fi placut sa genereze panica printre aia de cred astfel de chestii.. Se mai rareste facebook-ul de cocalari. :)

    Răspunde
  2. Am exclusivitate pe .ro asa ca pot oferi reducere – pana la sfarsitul lunii e la doar 0,99 $ / pe luna cu conditia sa se plateasca pe minimum doi ani … sa dau si contul ? :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.