Cand apare Samsung Galaxy Note Edge in Romania

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Samsung Galaxy Note 4 va apărea cu siguranță în România, dar la un moment dat se punea problema că Samsung Galaxy Note Edge nu va fi disponibil prea curând în Europa. Se pare că nu va fi chiar așa. Deși din punctul meu de vedere Samsung Edge nu e ceva tocmai wow, se pare că are ceva doritori și pe meleagurile noastre. Așa că a început deja să fie disponibil pentru precomandă în anumite magazine online pentru un preț care pornește de la @4.000 lei. Mare atenție totuși la precomenzi, pentru că nici un furnizor nu poate garanta data exactă de livrare. Din estimările analiștilor și a site-urilor de specialitate se pare că atât Note 4 cât și Edge vor fi cel mai devreme disponibile pe meleagurile românești abia în luna octombrie, iar cel mai târziu în luna noiembrie. Nu vă așteptați să intre la oferte de Black Friday, pentru că acest lucru nu se întâmplă prea des în cazul produselor foarte noi. Și ca să răspund la întrebare: cel mai probabil Note Edge și Note 4 vor bate la ușa României abia atunci când vor fi disponibile pentru precomandă pe cale oficială la eMAG, unde se știe sigur că nu se comercializează produse de pe piața gri. Cam așa arată Samsung Edge.Samsung Galaxy Note Edge


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Cand apare Samsung Galaxy Note Edge in Romania”

  1. Nu uita de magazinele oficiale Samsung Romania.Din ce am inteles de la ei, or sa il aiva in magazine pe 17 octombrie.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend