Mouse cu bluetooth fara adaptor USB

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Eu am un laptop cu bluetooth și am zis să profit la maximum de chestia asta. Adică, să nu mai țin blocat un port USB. Așa că mi-am cumpărat mouse-ul ăsta. Îl am de trei săptămâni și pot spune că sunt foarte mulțumit. Puncte tari: nu e mic, e normal (nu-mi plac moușii mici), este foarte confortabil pentru folosire îndelungată, destul de precis ca să joc și un joc cu el, are un sistem inteligent de economie a bateriei (după trei săptămâni de utilizare zilnică și îndelungată, nu dă nici un semn de epuizare), nu necesită nici un driver suplimentar pentru conectare – îl vede Windows automat (Windows 8), este plăcut la atingere – materiale bune de fabricație. Puncte slabe: butonul de Windows de pe el nu îl folosești niciodată, intră rapid în faza de economisire a energiei dacă nu îl miști și durează câteva secunde până se conectează iar cu laptopul. Concluzii: îl recomand oricui are un laptop sau dispozitiv cu bluetooth la care să îl conecteze.Mouse bluetooth fara USB 1 Mouse bluetooth fara USB 2 Mouse bluetooth fara USB 3

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Mouse cu bluetooth fara adaptor USB”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend