Gmail 5.0

Gmail 5.0 este disponibil pentru download pe Android

În urma acestui articol despre Inbox by Gmail, am aflat din comentarii că aplicația Gmail 5.0 este disponibilă pentru download. Nu am încercat încă noua aplicație pentru că aștept update-ul normal prin Google Play, dar am citit că cei care au încercat-o sunt încântați de ea. Poate fi descărcată de aici. Gmail 5.0 aduce mult așteptatul Material Design, semn că Nexus 6 și Android 5.0 (L) sunt din ce în ce mai aproape. În plus, Gmail 5.0 va înlocui cel mai probabil și clientul de mail de pe dispozitivele Nexus deoarece acum va putea fi chiar ea folosită drept client de mail. Sunt foarte curios ce dorește Google să facă pentru că acum vor avea în paralel două super aplicații de mail: Inbox și Gmail 5.0. Eu unul sper să le unească la un moment dat.Gmail 5.0

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comment

  • Andrei Telteu

    Reply Reply 02/11/2014

    Arata foarte bine. Avem si aici aceeasi idee de la Inbox cu adaugarea mai multor conturi de yahoo, etc, si ideea de swipe. Cu contul meu de yahoo adaugat da crash dar era de asteptat de la o aplicatie nelansata inca :))
    Ma intorc la versiune din Play pana vine updateul oficial :D

Leave A Response

* Denotes Required Field