Gmail 5.0 este disponibil pentru download pe Android

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


În urma acestui articol despre Inbox by Gmail, am aflat din comentarii că aplicația Gmail 5.0 este disponibilă pentru download. Nu am încercat încă noua aplicație pentru că aștept update-ul normal prin Google Play, dar am citit că cei care au încercat-o sunt încântați de ea. Poate fi descărcată de aici. Gmail 5.0 aduce mult așteptatul Material Design, semn că Nexus 6 și Android 5.0 (L) sunt din ce în ce mai aproape. În plus, Gmail 5.0 va înlocui cel mai probabil și clientul de mail de pe dispozitivele Nexus deoarece acum va putea fi chiar ea folosită drept client de mail. Sunt foarte curios ce dorește Google să facă pentru că acum vor avea în paralel două super aplicații de mail: Inbox și Gmail 5.0. Eu unul sper să le unească la un moment dat.Gmail 5.0


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Gmail 5.0 este disponibil pentru download pe Android”

  1. Arata foarte bine. Avem si aici aceeasi idee de la Inbox cu adaugarea mai multor conturi de yahoo, etc, si ideea de swipe. Cu contul meu de yahoo adaugat da crash dar era de asteptat de la o aplicatie nelansata inca :))
    Ma intorc la versiune din Play pana vine updateul oficial :D

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend