Bookmark Manager, extensie faina de la Google pentru browserul Chrome

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Nu știu de cât timp e disponibilă, dar e faină tare extensia asta pentru Chrome. Este creată direct de cei de la Google și se numește Bookmark Manager. Poate fi descărcată și instalată de aici. De notat că funcționează doar pe browser-ul Chrome. Aplicația te ajută să gestionezi cu ușurință toate site-urile pe care le-ai băgat la bookmark. Nu mai trebuie să cauți prin liste lungi. După ce instalezi extensia, aceasta face automat subfoldere pe categorii, ca să vezi site-urile mai ușor. În plus, te poți folosi de motorul de căutare din cadrul extensiei (bazat pe Google Search) pentru a căuta anumite site-uri pe care nu mai știai exact cum le-ai notat.Chrome Bookmark Manager

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Bookmark Manager, extensie faina de la Google pentru browserul Chrome”

  1. tare faină! Deja la mine Google a început să indexeze pentru auto-folders pe teme de el alese (exemplu, am un folder cu destinaţii turistice exclusiv din Ro; ce-a făcut Google Bookmarks? a auto-folder-uit pe subiectul cazare toate linkurile care fac referire la acest subiect); o altă chestie de-a dreptul tare este posibilitatea de a partaja folderele/bookmarkurile ca publice (chestia asta, cel puţin pentru mine, e aur curat)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend