Chrome Bookmark Manager

Bookmark Manager, extensie faina de la Google pentru browserul Chrome

Nu știu de cât timp e disponibilă, dar e faină tare extensia asta pentru Chrome. Este creată direct de cei de la Google și se numește Bookmark Manager. Poate fi descărcată și instalată de aici. De notat că funcționează doar pe browser-ul Chrome. Aplicația te ajută să gestionezi cu ușurință toate site-urile pe care le-ai băgat la bookmark. Nu mai trebuie să cauți prin liste lungi. După ce instalezi extensia, aceasta face automat subfoldere pe categorii, ca să vezi site-urile mai ușor. În plus, te poți folosi de motorul de căutare din cadrul extensiei (bazat pe Google Search) pentru a căuta anumite site-uri pe care nu mai știai exact cum le-ai notat.Chrome Bookmark Manager

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

  • Pribo

    Reply Reply 02/11/2014

    tare faină! Deja la mine Google a început să indexeze pentru auto-folders pe teme de el alese (exemplu, am un folder cu destinaţii turistice exclusiv din Ro; ce-a făcut Google Bookmarks? a auto-folder-uit pe subiectul cazare toate linkurile care fac referire la acest subiect); o altă chestie de-a dreptul tare este posibilitatea de a partaja folderele/bookmarkurile ca publice (chestia asta, cel puţin pentru mine, e aur curat)

  • Yamasha

    Reply Reply 02/11/2014

    Am scris si eu despre ea acum 3 zile. Pur si simplu sper. A fost dragoste la prima vedere :D :D :D

Leave A Response

* Denotes Required Field