Gina Brooke vine în România

E destul de posibil să nu prea știm cine este Gina Brooke pentru că de cele mai multe ori vedem vedetele și nu oamenii din spatele acestora. Gina Brooke este make-up artistul Madonnei şi a altor vedete internaţionale de talia Madonnei, dar şi Brand Ambassador Intraceuticals.

Cu ocazia evenimentului Zilele Frumuseţii, eveniment realizat de Intraceuticals, Gina Brooke va fi prezentă pe 26 martie la Bucureşti la seara care se va desfăşura în club Bellagio alături de toţi partenerii oficiali Intraceuticals, inclusiv aBeauty clinique Galaţi. Deci voi fi şi eu acolo şi cu siguranţă voi avea ocazia să o cunosc şi personal :).

Gina Brooke

Intraceuticals este un tratament facial profesional cu adevărat special, deoarece poate înlocui cu uşurinţă tratamentele faciale pe bază de injectări cu acid hialuronic sau Botox. Toate substanţele benefice sunt introduse în profunzimea dermului printr-o metodă noninvazivă şi nedureroasă care are la bază oxigenul hiperbaric. Astfel, Intraceuticals reprezintă un tratament facial unic în lume, apreciat de toate vedetele internaţionale sau autohtone, dar şi de persoane care îşi doresc rezultate măsurabile de la tratamentele faciale.

Mă bucur că într-un timp atât de scurt, aBeauty clinique, proiectul de care mă ocup personal pe partea de marketing şi PR, a ajuns atât de departe într-un timp atât de scurt. În acest moment există foarte multe persoane din judeţele Galaţi şi Brăila care au ales Intraceuticals de la aBeauty clinique. Mult mai multe persoane decât m-aş fi aşteptat, deoarece Intraceuticals este un tratament facial premium, cu rezultate remarcabile, dar şi cu un preţ pe măsură. Se pare că oamenii din Galaţi şi Brăila care au cheltuit o groază de bani pe tratamente faciale până acum, au hotărât să obţină rezultate solide şi să se bucure de ele mulţumită Intraceuticals.

Sala asteptare aBeauty clinique GalatiCu o echipă de specialişti foarte bine pregătită, cu o imagine impecabilă şi cu o rigurozitate peste limitele normalului, aBeauty clinique Galaţi reuşeşte să-şi menţină titlul de cel mai performant şi utilat centru de înfrumuseţare corporală şi facială din zona Galaţi – Brăila – Tulcea – Vrancea. De aceea, mă voi ocupa cu aceeaşi atitudine, pasiune şi entuziasm de acest proiect premium, care a schimbat deja noţiunea de calitate în zona medical beauty din piaţa locală.

În plus, anul acesta, aBeauty clinique va pregăti tot felul de surprize plăcute clienţilor săi. Deja am început colaborarea cu un experimentat doctor din Bucureşti şi cu un doctor foarte bun din Galaţi, orientat puternic către dezvoltare şi către prestarea serviciilor medicale la un nivel superior faţă de calitatea medie oferită în piaţa locală. În urma acestei colaborări, astăzi a avut loc prima sesiune de tratamente pe bază de mezoterapie buze şi faţă cu fillere de acid hialuronic marca Hyaluronica, sesiune care s-a încheiat cu succes şi, bineînţeles, cu rezultate pozitive.

make up maddonaMai mult, tot anul acesta, aBeauty clinique a planificat achiziţia unui aparat laser foarte scump şi foarte performant, care va întări exclusivitatea şi eficienţa tratamentelor oferite clienţilor din zona Galaţi – Brăila – Tulcea – Vrancea. În scurtă vreme se vor putea trata cu eficienţă maximă vergeturile şi multe alte probleme estetice.

Mă entuziasmez destul de mult când vorbesc despre subiect, aşa că hai să revenim la titlul articolului :). Gina Brooke vine în România pentru a aduce un plus de promovare Intraceuticals, sistem de tratamente faciale profesionale pe care îl foloseşte şi îl recomandă. Vă invit să citiţi două articole din presa naţională disponibile aici şi aici, dar şi comunicatul preluat de pe siteul Beauty Med, pe care l-am postat mai jos.

Vino sa descoperi secretul frumusetii de la Hollywood – Intraceuticals!

Beauty Med Solution are deosebita placere sa va invite la Intraceuticals Days- Zilele Frumusetii!

Intraceuticals Days este o oportunitate de a informa si educa toti consumatorii de frumusete despre altenativele non-invazive si rapide pe care le ofera acest tratament.

Ce este Intraceuticals?

Intraceuticals este tratamentul facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Este un sistem revolutionar noninvaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox, acid hialuronic.

Promotorul evenimentului va fi Gina Brooke – Brand Ambassador Intraceuticals si Make up artistul Madonnei care va fi prezenta pe data de 26 Martie la Gala Premiilor Intraceuticals – evenimentul de lansare oficiala si va vorbi, prezenta si promova in presa conceptul Intraceuticals Days.

In intervalul 25-31 Martie 2013 acest tratament poate fi achizionat la un pret special.

Lista saloanelor/clinicilor partenere:

MIKO BEAUTY CENTERS mikobeauty.ro
DEL MAR MEDICAL SPA
delmarmedspa.ro
NOBLEZZA BEAUTY LOUNGE
noblezza.ro
aBEAUTY CLINIQUE
abeauty.ro
DERMALIFE
dermalife.ro
EXCLUSIVE AESTHETICS
exthetics.ro
MARIA PAUNA STUDIO
mariapauna.ro
CLINICA DR. JURAVLE
drflorinjuravle.ro
PLATINIUM STYLE
platiniumstyle.ro
ALPIN RESORT HOTEL
hotelalpin.ro
AQUARIUM SPA CENTER
aquariumspa.ro
ULTRATONIQUE
ultratonique.ro
TASARA SALON
tasara.ro
DARE BEAUTY CENTER
darebeautycenter.ro
ARCADIA COSMETICS
arcadiacosmetic.ro
CENTRUL MEDICAL DR. ZAHARIA
doctorzaharia.ro
ELOS CLINIC
elos.ro

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.