Game of Thrones sezonul 3

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Sezonul 3 din Game of Thrones va fi lansat pe 31 martie în cadrul reţelei HBO, aşa cum mulţi dintre noi ştim deja. Eu sunt unul dintre cei care abia aşteaptă noul sezon Game of Thrones, numai că de data asta va trebui să-l urmăresc cu sufletul la gură episod după episod. Menţionez că am fost un norocos care s-a apucat de vizionat serialele Game of Thrones când sezonul 1 şi sezonul 2 erau deja finalizate, aşa că am putut să văd episod după episod.

Între timp, am dat şi peste mulţi alţi pasionaţi de Urzeala Tronurilor care şi-au cumpărat cărţile şi mi-au mai povestit una, alta. Totuşi, nu am de gând să-mi amintesc cele povestite :), aşa că mă voi uita cu sete şi la sezonul 3 din Game of Thrones ca să văd cum s-au gândit regizorii (sau regizorul) să pună în aplicare povestea din cărţi.

Şi totuşi, când să credem că ultimul trailer pentru sezonul 3 din Game of Thrones a fost publicat, iată că mai apare ceva. Un spot de jumătate de minut cu titlul “War Preview” pe care îl puteţi urmări mai jos.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lCQnSokNfXY?rel=0]

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Game of Thrones sezonul 3”

  1. Si eu sunt un mare fan si abia astept sa inceapa sezonul 3 , dar mai sunt cateva zile. Pot spune ca si eu sunt norocoasa ca am vizionat sezonul 1 si 2 cand deja se terminasera, cam din octombrie anul trecut si am putut sa vad episoadele unul dupa altul.. fara sa astept atata timp, iar acum mi-a fost greu sa astept dupa sezonul 3… dar pana va incepe, citesc… tocmai am inceput inclestarea regilor (adica ceea ce s-a intamplat in sezonul 2 ) si asa compar cartea cu filmul.. desi imi plac amandoua…

    Răspunde
  2. Inca nu am citit cartea sezonului 3 ( adica Iuresul sabiilor).. sunt la cartea a doua ( adica cea a sezonului 2 ).. dar , da imi place si sa citesc cartea si sa vad filmul…

    Răspunde
  3. Si eu abia astept sezonul 3… m-am uitat la toate trailerele de pana acum si toate m-au facut curioasa sa aflu ce se va intampla…

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend