Galati-Tecuci: cel mai prost drum pe care am circulat cu masina in ultima vreme

Fac deplasări destul de des. Însă drumul dintre Galați și Tecuci e plin de gropi. Mai plin de gropi decât orice drum pe care l-am făcut în ultima vreme pe ruta aceea. Ruta Galați-Tecuci este de obicei ruta prin care ies în lume din Galați. Ruta aia pe care zeci, sute, mii de gălățeni circulă zilnic.

Drum mai prost și mai plin de gropi n-am văzut în ultima vreme. Nu știu cine se ocupă de el, nu știu cine îl administrează. Și nici nu mă interesează. Obiectivul meu nu e să arăt cu degetul pe cineva, că e ușor să faci asta. Mă știți, nu sunt genul de cârcotaș care comentează la orice.

Cert este că ruta Galați-Tecuci e plină de gropi. Dar nu gropi micuțe, ci gropi din alea care te fac să zici că mai degrabă îți cumperi o mașină cu kilometrajul dat peste cap din Germania decât să cumperi una cu 45 de mii de kilometri la bord din România, așa cum, din păcate, e a mea în acest moment :)

Oameni buni, aia e o rută foarte circulată. Suprafața terestră dintre Galați și Tecuci este una din zonele României cu cea mai mare densitate de populație (în caz că ați ratat statisticile demografice). Zici că drumurile alea arată de parcă un elicopter rusesc le-a luat la bombardat cu bombe micuțe menite să bulească toată logistica firmelor care activează în zonă.

Dar nu, nu e nevoie, că noi ne-o tragem singuri. Eu înțeleg că după campania electorală nu mai sunt bani la buget și că încercați să mai scoateți din pârleală omorându-i pe cei mici care nici măcar nu vor mai avea putere de cumpărare de la firmele care o ard legal și corect. Dar hai să investim banii ăia în infrastructură, măcar. Sunt un nordic european convins (nordul moldovei la bază :), nu mă pun contra legii. Legea face bine la obiceiuri, nu face rău (vezi reclama la crema aia).

Că poate domnul președinte Iohannis alege brusc să viziteze Tecuciul înaintea Galațiului. Și atunci nu mai sunt suficiente 48 de ore să reparăm gropile alea așa cum s-a întâmplat la patinoar când a venit Simona Halep. Serios acum, gropile de pe sectorul de drum Galați – Tecuci sunt o bătaie de joc sinistră și inacceptabilă. Am zis că scriu de mult despre asta. M-am abținut. Pentru că sunt mulți deștepți prin Galați care dau titluri bombastice și inteligente la articole doar ca să iasă în evidență. Nu e cazul meu. Eu sunt doar un contribuabil, ca voi toți, care pur și simplu a ajuns la un punct critic. Drumul dintre Galați și Tecuci e prea plin de gropi la ora asta. Și nu-l dorim așa. Și punct. Reparați-l!

La ce gropi au aia in Romania imi e mila sa trimit tancurile

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Galati-Tecuci: cel mai prost drum pe care am circulat cu masina in ultima vreme”

 1. Da-i la Tecuci pe alta carare, Smardan, Schela, Pechea, C Negri – Grivita, Ivesti si restu traseului il stii. Suferi portiunea aia dintre C Negri si Ivesti, dar in rest drumu e bun si nu sunt la fel de multe (sau lungi) localitatile.

  Drumul ala e foarte circulat, si orice crapatura e grav accentuata atunci cand vine iarna, se deszapezeste neuniform si trece traficul greu. E drept ca momentan nu lucreaza la el, dar in general vara se repara cel putin un segment.

  Răspunde
 2. Sunt drumuri pe care deja nu poti sa circulezi normal. Ai mers cativa kilometri si trebuie se te duci la serviz cu masina. Nu cred ca statul nu are bani pentru a repara drumurile….

  Răspunde
   • Dar DN26 este pe ruta de intrare in Romania si in UE, dinspre est. Am avut ocazia sa strabat Republica Moldova si trecerea de la ei la noi nu e nici un progres, la capitolul drumuri, daca intri pe la Oancea si ajungi la Galati.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.